Hva er et nøkkelferdig hus?

Ønsker du å flytte rett inn i huset, uten å involvere deg så mye i selve byggeprosessen? Da bør du velge nøkkelferdig hus. 

 

Et nøkkelferdig hus er en bolig som står ferdig malt og klar til innflytting for deg som boligkjøper. Det er perfekt for eksempel for deg som er travel opptatt i hverdagen, eller om du bor langt unna. Du kan lene deg tilbake og vente på at boligen skal være klar til levering etter dine ønsker.

Alt ansvar hos utbygger

Kjøper du nøkkelferdig har utbygger ansvaret for at alt gjøres som avtalt. Nøkkelferdig kan i mange tilfeller være noe dyrere, men det betyr også at du som kjøper står uten risiko. Henter du inn underleverandører selv til forskjellige oppgaver i byggingen er du selv ansvarlig for at alt går fint. Skjer noe uventet kan det fort bli dyrt.

Ikke bare for prosjekterte boliger

Nøkkelferdige boliger forbindes ofte med prosjekterte boliger, hvor utbygger stiller med tomt, tegninger og beregninger, men du kan velge nøkkelferdig selv om du bygger bolig på egen tomt. 

Alle hus fås nøkkelferdig hvis du vil

Alle husmodellene i Huskatalogen kan leveres nøkkelferdig hvis ønskelig. Det vil da framgå i kjøpskontrakten hva som er inkludert og ikke.