Faanes & Gjølga endrer navn til Hellvik Hus Inderøy, men driften fortsetter som før

Nå søker daglig leder Anders Dahl etter flere folk.
Av Hellvik Hus / Publisert 01 oktober 2020

Etter over 20 år som Faanes & Gjølga AS skiftet tømrerbedriften, som holder til i Kjerknesvågen på Inderøy, sommeren 2020 navn til Helvik Hus Inderøy AS.

Navneendringen skjedde etter at tidligere daglig leder Knut Gjølga og medeier Normann Faanes solgte seg ut av bedriften. De tre kollegene Anders Dahl, Erling Tronhus og Stian Vist, som på det tidspunktet eide 10 prosent hver, besluttet seg for å overta selskapet og fortsette driften videre.

Dermed ble det naturlig å endre navn til Hellvik Hus Inderøy.

– Vi fortsetter som før og gleder oss til veien videre, sier Anders Dahl, som er ny daglig leder i Hellvik Hus Inderøy.

Anders Dahl er ny daglig leder i Hellvik Hus Inderøy.

Allsidig tømrerbedrift

Dahl og resten av kollegene har i en årrekke bygget små og store prosjekter i Innherred- og Fosen-regionen nord for Trondheim.

Spesielt har de bygget mange flotte eneboliger og fritidsboliger (se noen av boligene nederst i artikkelen).

Vi trenger en murer og flere tømrere

– Vi har hatt gleden av å bygge mange unike hus og hytter de siste årene, men det er viktig å understreke at vi er en allsidig tømrerbedrift som også driver med rehabilitering. Vi er også underentreprenører på større utbygginger og vi bygger både i privat og offentlig regi. I tillegg har vi egen mureravdeling, sier Dahl.

Fornøyde kunder

De gode skussmålene bedriften har fått lokalt førte blant annet til at Hellvik Hus Inderøy, da under navnet Faanes & Gjølga AS, ble kåret til årets forhandler i Hellvik Hus-kjeden i 2018.

– Det er veldig kjekt å se hvordan de har utviklet seg til å bli en meget positiv aktør i sitt nærområde. Utmerkelsen var vel fortjent, sier Mikal Stapnes, kjedesjef i Hellvik Hus.

I tillegg har Dahl og kollegene gjort det godt på Prognosesenterets årlige kundetilfredshetsmålinger.

Hellvik Hus Inderøy holder til i idylliske Kjerknesvågen på Inderøy.

Vil ansette flere

Selv om den globale pandemien har preget 2020 har Hellvik Hus Inderøy god pågang, mange oppdrag og en omfattende ordrereserve. Blant annet er en større leilighetsutbygging med 12 enheter i Malm under planlegging.

Derfor ønsker Hellvik Hus Inderøy få flere med på laget.

Vi er en allsidig tømrerbedrift

– Det ser lovende ut framover for oss. Derfor ønsker vi å ansette flere folk. Vi trenger en murer og flere tømrere. Vi kan tilby konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, og vi har et godt arbeidsmiljø, sier Dahl.

Hellvik Hus Inderøy har per i dag 21 ansatte. Ønsker du å være med å styrke laget, kan du lese mer om de ledige stillingene her:

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..