Hellvik Hus Romerike

Åpningstider:
 • Mandag - Torsdag
  07:30 - 16:00
 • Fredag
  07:30 - 15:00
Ring oss
Tlf: +47 63 94 22 60

Om oss

Hellvik Hus Romerike AS ble etablert i 2003. Vi utvikler boligfelt i egen regi, og vårt entreprenørselskap tar i tillegg på seg byggeprosjekt for profesjonelle utbyggere.

Å kjøpe ny bolig skal være en positiv og spennende opplevelse. Vi i Hellvik Hus Romerike har valgt «Bygg med glede» som vårt motto – fordi målet vårt er å gjøre byggeprosessen til en trivelig affære for deg og dine. Som kunde hos oss skal du oppleve samarbeidet som godt og trygt helt fra første møtet og fram til boligen står ferdig.

Vi betjener følgende kommuner: Aurskog-Høland, Eidsvoll, Fet, Gjerdrum, Gran, Hurdal, Lørenskog, Lunner, Nannestad, Nes, Nittedal, Rælingen, Skedsmo, Sørum, Ullensaker, Hamar, Løten, Nord-Odal, Søndre Land, Sør-Odal, Stange.

 • Vi søker tømrere

  Har du tømrerbakgrunn og har lyst å bli endel av vårt dyktige tømrerteam? Ta kontakt med driftssjef Kenneth Fidje på mob: 93 23 04 98 eller e-post: kenneth.fidje@hellvikhus.no.

Ansatte

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..