Hellvik Hus Bryne

Åpningstider:
 • Tirsdag - Fredag
  10:00 - 14:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: 51 46 16 00

Om oss

Å bygge er noe man skal glede seg til. Vi i Hellvik Hus har valgt «Bygg med glede» som vårt motto – fordi målet vårt er å gjøre byggeprosessen til en trivelig opplevelse for deg og dine.

Som kunde hos oss skal du oppleve samarbeidet som positivt og trygt helt fra første møte og fram til huset står ferdig. Vil du bygge med glede, kom til oss. Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess. Derfor er vi svært opptatt av at ikke bare husene våre holder høy kvalitet, men at denne kvaliteten også gjenspeiler seg i vår rolle som rådgiver og prosjektleder. Ønsker du en byggpartner som lytter og gir råd, innfrir krav og løfter og vet veien fra boligdrøm til nøkkelferdig virkelighet, skal du velge Hellvik Hus.

Ta kontakt eller kom innom oss for en hyggelig prat enten du skal bygge hus eller utvikle/selge en eiendom.

Vi betjener følgende kommuner: Gjesdal, Hå, Klepp, Time.

Ansatte

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Anette og Kristian lar kreativiteten blomstre på Bryne

Boligen til Anette Gunstensen og Kristian Vatne er en av fire prosjekterte eneboliger i rekke bygget av Hellvik Hus Bryne. Fra utsiden ser de fire store, hvite eneboligene med garasje og hage like ut, men innvendig har boligene fått hver sitt personlige preg. For Anette og Kristian sin del betyr det at hjemmet deres er blitt langt i fra A4 når det gjelder både innredning og fargevalg.

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..