Informasjon

Solrik, barnevennlig Hidraidyll

Vi har for salg to prosjekterte eneboliger på toppen av Valås. Det er ikke boplikt i Flekkefjord, så dissse flotte boligene kan også brukes som fritidsbolig. Boligene er nøye gjennomtenkt for å utnytte tomtenes kvaliteter. Vinduer er på rett plass for å sikre mest mulig utsikt, og det er også derfor vi har lagt hovedetasjen til annen etasje. Tomtene ligger solrikt til vendt mot sør og vest.

Boligfeltet

Boligfeltet består av nyere boliger i en kombinasjon av moderne og hvite sørlandshus. En kort spasertur unna ligger en større opparbeidet, inngjerdet lekeplass. Feltet er for det meste utbygd, med noen få tomter det ikke er boliger på. I feltet er det stort sett barnefamilier, så det er stille og rolig. Fra feltet er det gåavstand ned til Kirkehamn og alt det er å finne der. Til Kongshamn bryggerestaurant tar det i underkant av 20 min å gå. Til Fruenes hus, en herlig liten interiørbutikk tar det ca. 15 min å gå.

Kirkehavn har sin egen dagligvare, Matkroken R B Nilsen Eftf., og her har de alt du trenger og litt til.

Boligene

De prosjekterte boligene er arealeffektive og innholdsrike. Det er totalt tre soverom, hvorav et er master bedroom med eget bad. Det er to fulle bad i boligene, ett i hver etasje. I underetasjen er badet i sammenheng med vaskerom. Hovedetasjen består av stue og køkken i delvis åpen løsning og master bedroom. Underetasjen har to soverom, bad og vaskerom. I tillegg er det carport med avfallsløsning og overdekket inngangsparti slik at du kan komme deg tørr til og fra bil. Gangen har godt med garderobeplass, i tillegg finner man en bod her til å gjemme bort sesongtøy.

Vi ønsker å presisere at selv om dette er prosjekterte boliger, er det mulighet for å tegne akkurat den boligen man vil ha på tomten. Hellvik Hus har egne tegnere, og boligkonsulentene våre hjelper med å finne rett bolig til akkurat deg hvis de prosjekterte boligene ikke faller helt i smak. Kontakt oss i dag for mer informasjon.

Leveranseomfang

Boligen leveres nøkkelferdig
- Utvendig kledning leveres som dobbelfals, grunnet
- Takstein leveres som Zanda Vestland, grå
- Vinduer leveres fra Nordan
- Ytterdører leveres fra Bygg 1
- Våtrom leveres med Fiboplater på vegger, øvrige vegger og alle himlinger leveres med gips, sparklet og malt.
- Gulv våtrom leveres med belegg, øvrige rom leveres med laminat fra Pergo.
- Innerdører leveres slette, kompakte fra Bygg 1
- Kjøkken og bad leveres fra JKE
- Garderobeskap leveres hvite, slette, 100 cm
- Ovn og stålpipe fra Nordpeis
- Trapp modell Fauna fra Stryntrappa
- Varmekabler i bad og vaskerom

Grunnarbeid, betongarbeid, rørlegger, elektriker,
ventilasjon er inkludert i pris.
Utvendig leveres liggende dobbelfalset kledning hvitgrunnet. Innkjørsel gruses kalr for asfalt. Det vil bli anlagt maskinplanert fin jord på deler av tomten, resterende uteområde planeres med stedlige masser. Øvrige arbeider på uteområde kan ferdigstilles mot tillegg i pris.

Betalingsplan og Omkostninger

Betalingsplan
10% av kjøpesum betales ved kontraktsinngåelse. 90% av kjøpesum betales ved overtakelse, mot skjøtet. Dermed kan byggelånet utsettes i det lengste.

Omkostninger
Offentlige gebyrer og dokumentavgift av tomtesum
kommer i tillegg. Dokumentavgift utgjør kun kr. 7 825,- ettersom det er ubebygd tomt.

Finnkode: 109475878

Mer info på finn.no

Boligene

Bolig 20: 3 soverom - 105 m² - Fra 2 950 000,-

Finn kode: 110472012
Status: Ledig
Pris: Fra 2 950 000,-
Primærrom: 105 m²
Bruksareal: 136 m²
Soverom: 3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Utsikt, Turterreng,

Bolig 22: 3 soverom - 105 m² - Fra 2 950 000,-

Finn kode: 110472494
Status: Ledig
Pris: Fra 2 950 000,-
Primærrom: 105 m²
Bruksareal: 136 m²
Soverom: 3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Utsikt, Turterreng,

Kart