Enkle og trygge valg

 • forutsigbart kjøp -foto

  3. Forutsigbart kjøp

  Kjøper du en bolig hos Hellvik Hus slipper du budrunder. I stedet har du en pris å forholde deg til.

   

   

 • Finansiering -foto

  4. Kontraktsmøte

  Når finansiering er i orden og kjøpsavtale inngått underskrives den endelige kontrakten. I forkant vil du få alle nødvendige dokumenter og papirer tilsendt slik at du kan gå igjennom de grundig. Når kontrakten er underskrevet er du på god vei til å få din egen bolig fra Hellvik Hus.
  Gratulerer!

 • Ta dine egne valg -foto

  5. Ta egne valg

  Alle boliger fra Hellvik Hus bygges med god standard. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, som for eksempel å skifte trapp, innerdører, gulv eller kjøkken, er det fullt mulig forutsatt at boligen ikke er ferdig. Merk at endringer kan medføre høyere totalpris.

Byggeprosessen

 • Følg byggeprosessen fra sofaen. -Foto

  6. Følg utviklingen tett

  Noen ganger kan du flytte direkte inn i boligen når den er kjøpt, andre ganger er byggingen pågående og du må vente noe før du kan flytte inn. Underveis i byggeprosessen vil du bli oppdatert fortløpende, og ønsker du å stikke innom byggeplassen er det bare å gjøre en avtale med byggelederen.
  Alle som bygger med Hellvik Hus får også tilgang til en egen nettløsning hvor en kan følge utviklingen fra sofaen.

 • Forberedende møte før overtakelse. - Foto

  7. Forberedende møte før overtakelse

  Når boligen begynner å bli ferdig, er isolert og både rørlegger- og elektrikerarbeid er unnagjort, er det på tide med maling, gulvlegging, montering av kjøkken og lignende. I den forbindelse inviteres du innom på befaring, hvor alle detaljer gjennomgås slik at du er sikker på at alt er som det skal være.

 • Velkommen hjem. Foto

  8. Velkommen hjem!

  Når boligen er ferdig og klar til innflytting kan du glede deg over å flytte inn i et topp moderne hjem med alle de kvalitetene en bolig fra Hellvik Hus innehar.
  Ved behov vil du få kyndig opplæring i alle løsninger som krever det, som ventilasjon og varmeanlegg.

Fornøyd med Hellvik Hus

 • Landets mest fornøyde kunder. Foto

  9. Landets mest tilfredse kunder

  I 2016 var Hellvik Hus den boligkjeden i landet med de mest tilfredse kundene. Hver eneste dag lever vi etter vårt motto «Bygg med glede». Det betyr at du som kunde skal oppleve boligkjøpsprosessen som positiv og trygg fra start til mål. Kjøper du en bolig fra Hellvik Hus kan du være trygg på at du blir fornøyd.

 • Ettårsbefaring. Foto

  10. Ettårsbefaring

  Et år etter at du har flyttet inn i din nye bolig kommer byggeleder innom for å sjekke at alt fungerer som det skal. Er det noe som trenger justeringer blir dette ordnet kjapt og effektivt, uten at det koster deg noe. Husk at du også har fem års reklamasjonsrett.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..