Areal792 m2
Pris540 000
ByggeklausulJa
Gnr./Bnr.24/512

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Tomten ligger på Haukland øst og har meget sentral beliggenhet med kort vei til dagligvareforretning, bensinstasjon og miljøgaten. Skoler, barnehager og Lundbadet ligger noe lenger unna, ca 15. minutters gange. Tomten har sørvestvendt plassering, og har sol fra morgen til kveld. Ettersom tomten er romslig, vil det være mulighet for flere fine uteplasser. Fra det som vil bli hovedetasje på boligen har man fin utsikt over Moi. Tomten er luftig, og føles ikke innesperret selv om det er den siste i et nesten helt utbygd boligfelt.

Adkomst
Hvis man kjører fra øst må man ta av E39 på høyre hånd der Moi-skiltet er. Hold til høyre og kjør i retning Gilje Dør. Ved dørfabrikken svinger man til venstre.

Kommer man fra vest, må man svinge av E39 ved Nordan og holde venstre innunder en undergang. Følg så veien noen meter til du kommer forbi dørfabrikken. Her tar man til høyre inn på Øyevollveien.

Etter lett stigning i Øyevollveien kommer man til tomten på venstre hånd. Tomten ligger mellom to hus.

Beskaffenhet
Tomten selges som den er. Den består av mye masse, og en del graving må påregnes. Det er stort sett løsmasse, men noe sprengning kan bli nødvendig. Det er gjort noe gravearbeid og muring i forbindelse med skråningen i bakkant. Det er en del vann over tomten, og dette må føres ned i pålagt stikkrenne i innkjørsel. Tomten har offentlig vann og el. stikk i tomtegrensen. Det er ikke offentlig avløp, slamavskiller må installeres. Kommunen har abonnementsløsning for tømming av denne.

Det er anlagt lekeplass ca. 100 m nordvest for tomten, med trygg tilkomst via fortau og gangsti.

Vi anbefaler bolig med underetasje for denne tomten, men vi tegner bolig etter hva som passer deg og din økonomi. Bygg med glede!

Regulering
Bolig

 

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..