Areal1 100 m2
Pris640 000
ByggeklausulJa

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Adkomst
Det er kommunal vei frem til tomtegrense samt gang og sykkelvei fra Bø sentrum til feltet. Det er ingen gjennomgangstrafikk, og det går lokalbuss i kort gangavstand fra feltet.

Beliggenhet
Tomtene ligger øverst i den sørlige delen av Breisås Sør som ligger i solrikt, lett skrånende terreng mot vest. Fra feltet mot nord-vest er det utsikt til Bryggefjell og Lifjell, mot sør-vest ser man Gygrestolen. Mot sør er det populært rekreasjonsområde med stier og skiløyper.

Beskaffenhet
Feltet er opparbeidet med totalt 46 eneboligtomter hvorav de fleste er bebygd og innflyttet samt noen under oppføring/planlegges for oppstart.

Det er kun 2 attraktive tomter igjen der hver tomt har areal på over 1100 m2. Pris er kr 640.000 for Furutoppen 10 og kr 690.000 for Rådyrvegen 2. Reguleringsbestemmelsene tillater bolig med utleiedel. Området er tidligere skogsområde med stabil byggegrunn på fjell. Det er opparbeidet lekeplasser med lekeutstyr samt interne gangstier.

Regulering
Eneboliger

Situasjonsplan

Bilder fra området

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..