Thor-Inge Thrana tar over stafettpinnen etter Harald Henriksen

Thor-Inge Thrana hadde sin første arbeidsdag som administrerende direktør i Hellvik Gruppen 22. april, 2020. Thrana tar over etter Harald Henriksen, som blir pensjonist.
Av Hellvik Hus / Publisert 22 april 2020

Etter å ha vært leder i Hellvik Hus i en årrekke har Harald Henriksen blitt pensjonist. Thor-Inge Thrana overtar etter Henriksen som administrerende direktør i Hellvik Gruppen.

Første offisielle arbeidsdag som adm. dir hadde Thrana 22. april, 2020.

Thor-Inge Thrana kommer til Hellvik Gruppen fra rollen som direktør i Multiconsult forretningsenhet Sør. Han er utdannet sivilingeniør i miljøteknikk fra Universitetet i Aalborg.

– Dette er en oppgave jeg gleder meg enormt til å ta fatt på. Jeg setter veldig pris på den tilliten styret og Harald Henriksen har vist meg ved å ønske meg inn i denne rollen, og jeg har stor respekt for det gode arbeidet som er gjort i Hellvik Hus-systemet gjennom mange år, sier Thor-Inge Thrana.

Harald Henriksen fortsetter som styremedlem i Hellvik Gruppen.

– Ansettelsen av Thrana er jeg godt fornøyd med, og jeg er trygg på at han kommer til å gjøre en god jobb, sier Henriksen.

Tilbake til Hellvik Gruppen

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..