Åpningstider:
  • Mandag - Fredag
    07:30 - 15:30
Ring oss
Tlf: +47 51461600

Tar over stafettpinnen etter Harald Henriksen

Thor-Inge Thrana hadde sin første arbeidsdag som administrerende direktør i Hellvik Gruppen 22. april, 2020. Thrana tar over etter Harald Henriksen, som blir pensjonist.

Om oss

Hellvik Hus ble etablert i 1947, den gang under navnet Hellvik Kassafabrikk. I dag er Hellvik Gruppen AS et konsern med ca. 300 ansatte og en omsetning i 2019 på om lag 1 milliard kroner. Hellvik Gruppen AS har hovedkontor på Hellvik i Eigersund kommune.

Hovedvirksomheten består av salg og oppføring av boliger og fritidshus, samt eiendomsutvikling, byggevaresalg og entreprenørvirksomhet. Som entreprenør består virksomheten også av større offentlige og private bygg, som barnehager, skoler og omsorgsboliger med mer.

Gruppens oppgaver i det daglige består blant annet av økonomi og regnskap for konsern og datterselskap, samt ansvar for fellessystemer. I tillegg er administrasjonen i Gruppen representert i styret i alle datterselskap.

Hellvik Gruppen AS er representert av datterselskap og avdelingskontor på følgende steder: Stavanger, Bryne, Hellvik, Lyngdal, Flekkefjord, Søgne, Sotra, Arendal, Jessheim, Romerike og Lillehammer. Konsernet har tre byggevareforretninger profilert som XL-Bygg, lokalisert på Hellvik, i Flekkefjord og i Søgne. Hellvik Gruppen AS sitt datterselskap Hellvik Hus Kjededrift AS driver kjedevirksomhet med omlag 30 salgskontor i store deler av landet, fra Søgne i sør til Finnsnes i nord.

Sommeren 2019 fusjonerte Hellvik Hus Gruppen AS med Gravdalgruppa AS. Sammen dannet de Hellvik Gruppen AS.

Hellvik Gruppen AS har siden starten vært en familiebedrift med lokale eiere. Andre og tredje generasjon etter gründerne Hilmar Henriksen og Ingolf Helland er med på eiersiden av virksomheten i dag.

Ansatte:

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..