Åpningstider:
  • Mandag - Fredag
    07:30 - 15:30
Ring oss
Tlf: +47 51461600

Om oss

Hellvik Hus ble etablert i 1947, den gang under navnet Hellvik Kassafabrikk. I dag er Hellvik Hus Gruppen AS et konsern med ca. 200 ansatte og en omsetning i 2018 på om lag 750 millioner kroner. Hellvik Hus Gruppen AS har kontorsted på Hellvik i Eigersund kommune.

Hovedvirksomheten består av salg og oppføring av boliger og fritidshus, samt eiendomsutvikling. Som entreprenør består virksomheten også av større offentlige og private bygg, som barnehager, skoler og omsorgsboliger med mer.

Gruppens oppgaver i det daglige består blant annet av økonomi og regnskap for konsern og datterselskap, samt ansvar for fellessystemer. I tillegg er administrasjonen i Gruppen representert i styret i alle datterselskap.

Hellvik Hus Gruppen AS er representert av datterselskap og avdelingskontor på følgende steder: Stavanger, Bryne, Hellvik, Lyngdal, Flekkefjord, Søgne, Arendal, Jessheim og Lillehammer. Konsernet har tre byggevareforretninger profilert som XL-Bygg, lokalisert på Hellvik, i Flekkefjord og i Søgne. Hellvik Hus Gruppen AS sitt datterselskap Hellvik Hus Kjededrift AS driver kjedevirksomhet med omlag 30 salgskontor i store deler av landet, fra Søgne i sør til Finnsnes i nord.

Hellvik Hus Gruppen AS har siden starten vært en familiebedrift med lokale eiere. Det er andre og tredje generasjon etter gründerne Hilmar Henriksen og Ingolf Helland som eier virksomheten i dag.

Ansatte:

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..