Hva er et ferdighus?

Et ferdighus er et hus som er ferdig utviklet av kyndig fagpersonell. Dette er hus som ofte omtales som kataloghus.


Når en husleverandør omtaler et hus som ferdighus betyr det at huset er ferdig tegnet og beregnet, og at det er klart til å bygges. Alle valgene som er foretatt i et ferdighus er nøye gjennomtenkte og i tråd med gjeldende krav.

Hus for alle og enhver

Vi i Hellvik Hus har en rekke flotte arkitekttegnede ferdighus du kan se nærmere på i Huskatalogen, hvor du finner alt i fra det minimalistiske og tradisjonelle, til det mer moderne, det kreative, det staselige og det herskapelige. Her er noe for alle og enhver.

Bestselgerne i huskatalogen

Blant bestselgerne i Huskatalogen finner du blant annet stilrene og romslige Mandel, med sin innbydende gjestfrihet og store allrom, hjemmekoselige Helgero, med sine lyse oppholdsrom og praktisk planløsning, storfamiliens favoritt Herskapelig, med sin eksklusive prakt og gode plass, og stemningsfulle Peiskos, med kjøkkenet i husets hjerte og store vindusflater som slipper dagslyset inn. 

Sett ditt preg på boligen

Selv om et ferdighus er ferdig tegnet og beregnet er det fortsatt mulig for deg som boligkjøper å gjøre dine egne endringer, hvis du har spesielle behov eller ønsker å sette ditt personlige preg på boligen. Slike endringer gjøres enkelt i dialog med oss i Hellvik Hus.

 

Vil du lese mer om de mange forskjellige hustypene? Mange navn på ulike typer hus