Hellvik Hus har landets mest fornøyde boligkunder – igjen!

For andre gang på få år har boligkjeden fra Hellvik utenfor Egersund landets mest tilfredse boligkunder.
Av Hellvik Hus / Publisert 16 februar 2021

Boligkjeden Hellvik Hus var den kjeden i landet med de mest tilfredse kundene i 2020. Det viser tall fra Prognosesenterets årlige bransjemåling, som ble presentert tirsdag 16. februar.

Utmerkelsen «Årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på kundetilfredshet (KTI). Hellvik Hus-kjeden, som har 29 forhandlere over hele landet, fikk en KTI på 82.

– Vi er veldig stolte! Dette er en anerkjennelse til alle forhandlerne våre som står på og jobber hardt hver eneste dag for å innfri visjonen vår «Bygg med glede», sier Mikal Stapnes, kjedesjef i Hellvik Hus.

Vinner for andre gang

KTI måles ved at kundene selv gir sin boligbygger poeng (fra 1 til 100) ut i fra en rekke kriterier etter at den ferdige boligen er overlevert. Alle de største boligbyggerkjedene i landet er med.

Dette er andre gang på få år Hellvik Hus har landets mest fornøyde boligkunder. Forrige gang var for 2016.

– Som boligbygger er det naturligvis svært viktig å ha fornøyde kunder, noe visjonen vår gjenspeiler. Derfor har kundetilfredshet vært høyt på agendaen på alle våre interne samlinger i flere år. Alle Hellvik Hus-kunder skal føle seg ivaretatt på en god måte. At vi nå har fått denne utmerkelsen to ganger er et bevis på at vi gjør mye riktig, sier Stapnes.

I tillegg til å være beste kjede på EAT-markedet (enebolig), hadde Hellvik Hus tre forhandlere inne på topp 10-listen over de beste forhandlerne i landet i 2020: Hellvik Hus Stavanger (KTI 96), Hellvik Hus Flekkefjord (KTI 94) og Hellvik Hus Hellvik (KTI 91).

På bildet: Markedssjef Paulfrid Hegrestad og kjedesjef Mikal Stapnes med beviset på at Hellvik Hus hadde landets mest tilfredse kunder i 2020.

Tønnes og Jane Ognedals hus i Egersund ble nominert til «Årets småhus» under Boligkonferansen 2020.

Om Hellvik Hus

Hellvik Hus-kjeden eies av Hellvik Gruppen, og har sitt hovedkontor i den vesle bygda Hellvik nord for Egersund. Hellvik Hus er en av landets eldste boligprodusenter. Selskapet ble først startet som en trekassefabrikk for fiskeindustrien på 40-tallet, men gikk utover 50-tallet over til husbygging. I dag består kjedekonseptet av 30 forhandlere over hele landet. Mikal Stapnes er kjedesjef.

Les mer om Hellvik Hus Kjededrift her.

Om Hellvik Gruppen

Konsernet Hellvik Gruppen AS har rundt 300 ansatte og en årlig omsetning på om lag 1 milliard kroner. Hovedvirksomheten består av salg og oppføring av boliger og fritidshus, samt eiendomsutvikling, byggevaresalg og entreprenørvirksomhet. Som entreprenør består virksomheten også av større offentlige og private bygg, som barnehager, skoler, omsorgsboliger med mer. Administrerende direktør er Thor-Inge Thrana.

Les mer om Hellvik Gruppen her.

For ytterligere spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt med Mikal Stapnes på 97 01 41 44 eller mikal.stapnes@hellvikhus.no.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..