Kampanjetilbud på hus og hytte

Bygg hus eller hytte og få gratis oppgradering til en vedlikeholdsvennlig pakke! Den vedlikeholdsvennlige pakken gjør vedlikeholdet av boligen eller hytten din enklere, og øker levetiden.

Den vedlikeholdsvennlige pakken inneholder:
• Royalimpregnert kledning
• Aluminiumbelagte vinduer
• Aluminiumbelagte balkongdører

Tilbudet gjelder ved signering av bolig- eller hyttekontrakt (fra katalog) med oss innen 15. desember 2020 hos følgende forhandlere:

Flekkefjord, FrekhaugGeilo, Inderøy, Karmøy, Lillehammer, LyngdalRingerike, Sauda, SotraStavangerSøgne, Ålesund

Våre kataloghus: https://www.hellvikhus.no/ferdighus/

Om den vedlikeholdsvennlige pakken

Royal impregnert kledning
Royalimpregnert tre er et vakkert og stabilt trevirke av furu med lang levetid. Det er mer miljøvennlig og krever mindre vedlikehold enn annet impregnert trevirke. Treet er mer stabilt og danner mindre sprekker en annet trevirke. Det er også motstandsdyktig mot fukt, råte og angrep av sopp.

Leverandører: Møre Royal og Marnar Bruk

 

Aluminiumbelagte vinduer og balkongdører
Aluminiumsbekledningen beskytter trevirket mot UV-stråling, og bidrar til å redusere behovet for vedlikehold. Dette øker levetiden og vil dermed være kostnadsbesparende. Omfattende undersøkelser viser at denne løsningen også er det klart beste miljøvalget.

Innvendig ser aluminiumsbelagte vinduer ut akkurat som andre vinduer. Treverket inne kan males, beises eller lakkeres som du ønsker. (hvitmalt er standard leveranse) Det er på utsiden at den vedlikeholdsfrie aluminiumen sørger for at vinduer og dører får ekstra lang levetid.

Leverandører: Nordan, Natre og Lyssand/Frekhaug

Ja, takk jeg er interessert i kampanjetilbudet

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..