Om Smååsane

 

Boligfeltet Smååsane

Smååsane ligger høyt og fritt over Vennesla sentrum med gode solforhold og utsikt over dalen og Venneslafjorden.

Utbyggingen startet i 2008 med første byggetrinn som besto av 121 tomter. Mesteparten av disse er nå bebygd. Trinn to ble åpnet senhøstes 2015. Første del av trinn to består av 78 boenheter, de fleste av disse er nå solgt og bygget. 104 tomter i byggetrinn 2B ble lagt ut for salg høsten 2018. Her er det fremdeles mulighet for bygging av enebolig på flotte utsiktstomter. Det skal også oppføres leiligheter i 4-mannsbolig.

På Smååsane vil du finne et bredt spekter av tilbud. Fra tomter til fiks ferdige boliger og skreddersydde prosjekter.
Tomter som gir rom for å realisere egne tanker og ideer, utføre egeninnsats etter ønske og virkelig skape sitt eget hjem med sitt eget preg. Eller du kan deg kjøpe et ferdig prosjekt, betale og hente nøkkelen. I mellom disse alternativene finnes en rekke andre valgmuligheter, og husk at det er du som tar valget.

Smååsane er spesielt tilrettelagt for å sikre trygge oppvekstsvilkår for barn og unge, med grøntanlegg og opparbeidede lekeområder. Her er barnehage med ca 6 måI stor tomt sentralt plassert i byggefeltet. Barnehagen stod ferdig i 2009, med plass til barn fra 0-5 år. Med skogen og turområder som nærmeste nabo, blir det rikelig med boltreplass for store og små.

Tomter
Boligtomter Blåveisstien
Boligtomter Løvetannvegen - Trinn 2 
Boligtomter Blåklokkestien - Trinn 2
Boligtomter Smååsane - Trinn 2B

Prosjekt
Løvetannvegen 8
Løvetannvegen 12
Løvetannvegen 23

Blåklokkestien 13 
Blåklokkestien 15
Blåklokkestien 17

Blåveisstien 20
Blåveisstien 26

Smørblomstvegen 4
Smørblomstvegen 34-40

Konvallvegen 80

 

Vennesla

Med sine godt og vel 14 000 innbyggere har Vennesla et mangfoldig tilbud for store og små. 

Det er stor bredde i den organiserte idretten, hvor fotballklubben Vindbjart har fotballag for alle og som medarrangør i Sør Cup. Flere treningssenter og flotte utbygde turløyper i alle deler av bygda, både til vinterstid og sommer, samt ypperlige fiskemuligheter og badeplasser. 
Vennesla kan også tilby rikt kulturliv i nytt bibliotek og et stort utvalg av offentlige tjenestetilbud. Vennesla sentrum byr også på hyggelig shopping med spesialbutikker/nisjebutikker, samt flere hyggelig kaféer og spisesteder. 

I Vennesla er du tett på det meste: 

Moseidmoen skole og idrettsplass ligger ca 2 km unna hvor det er gang- og sykkelsti helt frem. Skolen ligger sentralt til med grøntområder og kommunens sentrale idrettsanlegg som nærmeste nabo. Skolen ligger tett opp til et fint naturområde. På Moseidmoen idrettsplass er det 2 kunstgressbaner, 1 hovedbane med naturgress, treningsfelt av naturgress m.m. ldrettsplassen er godt brukt av Vindbjart F.K. 

Barnehage finnes på Smååsane. Den ble ferdig i 2009 og har barn fra 0-5 år. Barnehagen finnes i kort gangavstand fra det nye tomteområdet. 
I Sentrum av Vennesla finnes et bredt spekter av butikker med flere klesforretninger, blomsterforretninger, interiørbutikker, apotek og bank. I tillegg finnes også flere kaféer og bibliotek med rikt kulturtilbud. 

Lysløypa og Moseidvarden er flotte turområder både vinter som sommer. Moseidvarden er ca 4-5 km unna Smååsane og vel fremme er man på ca 319 moh. Fra Moseidvarden er det tilknyttet et stort løypenett som strekker seg til Støleheia i sør og Naspevarden litt lengre nord. 
Stranda og bademuligheter er ikke langt unna. Nærmeste er den flotte stranda ved Fjordparken som er ca 2 km unna. Selv om man bader i Otra kan temperaturen være god på stranda. 


Prosjektene

Kart