Velkommen til Brødrene Hofstad

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: 400 02 878

Vi søker nå en dyktig boligselger med teft for gode muligheter og innsikt i hva som rører seg i lokalsamfunnet. Du får ansvar for salg og kundeoppfølging. Du får en aktiv hverdag, hvor det å være ute i bilen på jakt etter nye muligheter, følge opp kunder og ivareta pågående prosjekter er minst like viktig som å sitte på kontoret.

 • Vi søker tømrere

  Vi søker dyktig og hardtarbeidende tømrer med stå-på-vilje og god fagkunnskap til vårt entusiastiske og solide firma her på Stjørdal. Ta kontakt med Bjørn Ove Hofstad, tlf: 95079835, epost: bjorn-ove@brodrenehofstad.no

Om oss

Brødrene Hofstad er en av 30 partnere i Hellvik Hus-kjeden.

Våre produkter og tjenester omfatter prosjektering og bygging av hus og hytter, tilbygg og rehabilitering samt service og vedlikehold av næringsbygg.

Brødrene Hofstad startet opp i 1999, og har vært en del av Hellvik Hus-kjeden siden 2016. Det er per dags dat0 20 ansatte, derav 16 snekkere, som ønsker å hver enkelt kunde det perfekte resultat. For oss er jobben med å sette inn ei dør eller renovere et bad like viktig som å bygge et hus.

Vårt motto er “Bygg med glede”, og vi legger stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv.

Velger du Brødrene Hofstad som din partner når du skal bygge, er du sikret kvalitet fra første stund!

Vi betjener følgende kommuner: Frosta, Selbu, Stjørdal, Meråker og Malvik.

Ansatte

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..