Hellvik Hus Stavanger

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  07:30 - 15:30

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: 51 95 19 80

Om oss

Å bygge hus er noe man skal glede seg til. Vi i Hellvik Hus Stavanger AS har valgt «Bygg med glede» som vårt motto – fordi målet vårt er å gjøre byggeprosessen til en trivelig opplevelse for deg og dine. Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess. Derfor er vi svært opptatt av at ikke bare husene våre holder høy kvalitet, men at denne kvaliteten også gjenspeiler seg i vår rolle som rådgiver og prosjektleder.Vi er glad for å kunne konstatere at kundene våre setter pris på dette. Ikke minst er det hyggelig når nye kunder kommer til oss fordi de har snakket med andre som har bygget Hellvik Hus.

Hellvik Hus Stavanger AS er medlem av Hellvik Hus-kjeden. Våre produkter og tjenester omfatter byggeprosessen fra tidlig planlegging til innflyttingsklar bolig. Ved Hellvik Hus Stavanger AS finner du salgs- og byggeavdeling. Vi forhandler bolig- og fritidsboliger med utgangspunkt i vår hus og hyttekatalog, men kan også skreddersy boligen med utgangspunkt i dine ønsker og behov, samt tomtens potensial.

Prosjekt og eiendomsutvikling er en viktig del av vår virksomhet, og Hellvik Hus Stavanger AS er stadig interessert i å komme i kontakt med folk som har eiendommer til salgs.

Hellvik Hus Stavanger AS startet opp i 1992, og har vært en del av Hellvik Hus kjeden siden høsten 1997. Vårt motto er «Bygg med glede», og vi legger stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv. Velger du Hellvik Hus Stavanger AS som din partner når du skal bygge, er du sikret kvalitet fra første stund.

Vi betjener følgende kommuner: Hjelmeland, Kvitsøy, Randaberg, Rennesøy, Sandnes, Sola, Stavanger og Strand.

Ansatte:

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Boliger vi har bygget

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..