Grunnet stor pågang og ambisjoner om fortsatt vekst, styrker vi vår satsing på Sørlandet. Derfor søker vi nå en dyktig boligselger med teft for gode muligheter og innsikt i hva som rører seg i lokalsamfunnet.

Som boligselger hos Hellvik Hus får du ansvar for salg- og kundeoppfølging. Du får en aktiv hverdag, hvor det å være ute i bilen på jakt etter nye muligheter, følge opp mulige kunder og ivareta pågående prosjekter er minst like viktig som å sitte på kontoret.

Dette er en stilling som passer for deg som er utadvendt og sosial, pliktoppfyllende og ryddig, pålitelig og selvstendig, og ivrig i arbeidet. Det er en fordel om du har bakgrunn fra boligutvikling, meglerbransjen eller annen eiendomsvirksomhet. At du har god forståelse for tomte- og eiendomsutvikling generelt er avgjørende. Er du bygg-ingeniør og liker tanken på å realisere husdrømmen til kunder, kan du også være aktuell.

I Hellvik Hus inngår du i et erfarent team på 37 ansatte, i en stødig og velfungerende organisasjon med røtter langt tilbake i tid. Vi har vært en betydelig aktør i boligmarkedet i sør i mange år, og er fortsatt sulten på vekst.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i en spennende bransje. Kontorsted er i Hellvik Hus sine lokaler på Lohnelier i Søgne.

Denne stillingen krever gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig, samt sertifikat for bil.

Søknadsfrist fredag 15. november. Tiltredelse så fort som mulig. For spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder Terje Gyberg på 91343914/terje.gyberg@hellvikhus.no

 

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..