Hellvik Hus Sauda

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 15:30

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: +47 479 06 276

Om oss

Hellvik Hus har vært representert i Sauda siden 1997. Hovedtanken den gang var å bygge hus og hytter. Det har vi gjort i over 20 år og satser på å fortsette med det! Det er like kjekt i dag som det var for 20 år siden å kunne få lov til å reise opp et hus eller en hytte, og se en drøm gå i oppfyllelse.

I dag eies og drives Hellvik Hus Sauda som et avdelingskontor til Hellvik Hus Karmøy.
Du finner oss i Kyrkjegata 2, 4200 Sauda. Velkommen innom til en hyggelig boligprat!

Vi betjener følgende kommuner: Sauda, Suldal, Vindafjord.

Ansatte

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..