Hellvik Hus Sauda

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 15:30

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: +47 479 06 276

Kampanjetilbud

Bygg hus eller hytte med oss og få gratis oppgradering til en vedlikeholdsvennlig pakke, som ikke bare gjøre vedlikeholdet av boligen enklere, men også øker levetiden.

Pakken består av:
Royalimpregnert kledning og aluminiumbelagte vinduer og balkongdører.

Gjelder ved signering av bolig- eller hyttekontrakt med oss innen 15. desember

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Om oss

Hellvik Hus har vært representert i Sauda siden 1997. Hovedtanken den gang var å bygge hus og hytter. Det har vi gjort i over 20 år og satser på å fortsette med det! Det er like kjekt i dag som det var for 20 år siden å kunne få lov til å reise opp et hus eller en hytte, og se en drøm gå i oppfyllelse.

I dag eies og drives Hellvik Hus Sauda som et avdelingskontor til Hellvik Hus Karmøy.
Du finner oss i Kyrkjegata 2, 4200 Sauda. Velkommen innom til en hyggelig boligprat!

Vi betjener følgende kommuner: Sauda, Suldal, Vindafjord.

Ansatte

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..