TVB Bolig Sandefjord

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: +47 91 11 88 47
Mail oss:

Om oss

Vi bygger tradisjonelle og moderne boliger med fleksible løsninger og høy kvalitet. TVB Bolig AS Vestfold har siden 1998 vært leverandør av Hellvik Hus i Telemark, Vestfold og Kongsberg. Vårt mål er å bygge for folk flest – enten du liker det tradisjonelle eller moderne. Komfort og praktiske løsninger er viktige elementer som kjennetegner Hellvik Hus.

Hos oss er kundetilpasning viktig, og vi gir deg mulighet til å påvirke design og løsninger. Vi samarbeider med dyktige arkitekter og kan tilby tilpasning av eneboliger etter ønske og tomteforhold.

TVB Bolig AS har ca 40 ansatte og ledes av Ole Gunnar Thommesen. Vi bygger ca. 30 Hellvik Hus-eneboliger og hytter i året, etter dine preferanser.

Ta kontakt med vårt salgsteam for en uforpliktende og hyggelig prat med en av våre boligkonsulenter.

Vi betjener følgende kommuner: Holmestrand, Horten, Færder, Larvik, Sandefjord, og Tønsberg

Ansatte

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..