Hellvik Hus Stavanger
Maskinveien 2, 4033 Stavanger

Telefon: +47 51 95 19 80

firmapost@stavanger.hellvikhus.no

Fakturaadresse

Hellvik Hus Stavanger AS
Jærveien 1250
4375 Hellvik
e-faktura: fakturamottak@hellvikhus.no 


Vårt salgskontor dekker
følgende kommuner:

Finnøy, Forsand, Hjelmeland, Kvitsøy, Randaberg, Rennesøy, Sandnes, Sola, Stavanger, Strand

Åpent:

Mandag – Fredag: 07:30 – 15:30
Eller etter avtale

Ansatte

 • Daglig leder/boligkonsulent

  Erik Larsen

  Tlf: 982 85 230

  Send e-post
 • Salgsansvarlig

  Johannes Stapnes

  Tlf: 930 44 425

  Send e-post
 • Prosjektleder

  Vegard A. Rosland

  Tlf: 918 89 710

  Send e-post

Her finner du oss!

 

Om oss

Velkommen til Hellvik Hus Stavanger AS

Å bygge hus er noe man skal glede seg til. Vi i Hellvik Hus Stavanger AS har valgt "Bygg med glede" som vårt motto - fordi målet vårt er å gjøre byggeprosessen til en trivelig opplevelse for deg og dine. Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess. Derfor er vi svært opptatt av at ikke bare husene våre holder høy kvalitet, men at denne kvaliteten også gjenspeiler seg i vår rolle som rådgiver og prosjektleder.
Vi er glad for å kunne konstatere at kundene våre setter pris på dette. Ikke minst er det hyggelig når nye kunder kommer til oss fordi de har snakket med andre som har bygget Hellvik Hus.

Hellvik Hus Stavanger AS er medlem av Hellvik Hus kjeden. Våre produkter og tjenester omfatter byggeprosessen fra tidlig planlegging til innflyttningsklar bolig. Ved Hellvik Hus Stavanger AS finner du salgs- og byggeavdeling. Vi forhandler bolig- og fritidsboliger med utgangspunkt i vår hus og hyttekatalog, men kan også skreddersy boligen med utgangspunkt i dine ønsker og behov, samt tomtens potensial.

Prosjekt og eiendomsutvikling er en viktig del av vår virksomhet, og Hellvik Hus Stavanger AS er stadig interessert i å komme i kontakt med folk som har eiendommer til salgs.

Hellvik Hus Stavanger AS startet opp i 1992, og har vært en del av Hellvik Hus kjeden siden høsten 1997. Vårt motto er "Bygg med glede", og vi legger stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv. Velger du Hellvik Hus Stavanger AS som din partner når du skal bygge, er du sikret kvalitet fra første stund.

Du finner oss i Maskinveien 2 (2. etg.) på Forus, Stavanger.