Informasjon

 

For naturelskere - året rundt!

Følelsen av å komme frem til hytta etter en lang arbeidsuke. Parkere like ved hytta, låse opp døra, senke skuldrene og tre inn ien fr ihelg full av de opplevelser naturen har å by på. Hyttene som bygges her får innlagt vann, strøm og avløp.Tomtene leveres delvis opparbeidet med stikkledninger for strøm,vann og avløp.

Beliggenhet
Ønsker du nærhet til oppkjørte langrennsløyper om vinteren, tur terreng i de vakreste områderhele året, fiskevann bærplukking,toppturer med eller uten ski - jada kan vi anbefale Slettedalen for deg.
Her finner du et eldoradofor naturelskere. Lysløypa likeutenfor hytteveggen gir muligheter til å trene langrennsteknikken til langt på kveld. Med nærhet til både fjord, fjell og sentrum har en uendelige fritidsmuligheter. Her kan envelge og vrake i fjellturer som krevende toppturer og fine familievennlige viddeturer. I de mange fersk vannene kan en være heldig å få fin fisk og en kan finne også både blåbær, multe og tyttebær.Mange barnefamilier benytter seg også av svømmehallen i Sauda sentrum hvor en også kan gå på kino, cafe, pub eller shopping. Golfbanen i Saudasjøen blir flittig brukt, og her finner en også det koselige historiske huset Tinghaug med servering av kaffe og bakst på søndager, og i kjelleren er der kunstutsilling. Sauda skisenter med Rogalandsbeste alpinanlegg (kåret iStavanger aftenblad) er ca enhalv times kjøretur unna.

Bebyggelse
Området har flere hyttetun spredt i området. Disse er fint plassert i terrenget uten å være for mange og for tett opp i hverandre. Hyttetomtene vi her tilbyr er tre tomter som ligger samlet. De er ikke store i areal, men grenser til naturen uten at der vil komme flere tomter rundt.Her er det fokus på å bruke naturen, ikke anlegge hager. For å gjøre det enkelt for deg har Hellvik hus Sauda AS tegnet forslag til hytte som vil passe fint inn i terrenget og til tomtens utforming. Her vil det gis mulighet for individuelletilpasninger og mye egeninnsatsfor den som ønsker det, eller kjøpe en komplett ferdig hytteklar til bruk. Hellvik hus Sauda AS har klausul om levering av materiell og tømmerarbeid og skal levere hyttene ferdig utvendig. Det stilles krav om oppstart bygging innen 3 år fra dato for signert kjøpekontrakt.Tomtene leveres delvis opparbeidet med stikkledninger for vann, strøm og avløp.

Vei/vann/avløp
Privat felles anlegg for vann ogavløp.Vei frem til hytten sommerstid.Mindre enn 50 meter å gå fra parkeringsplass om vinteren.Kopi av tinglyste avtaler vil bliutlevert ved henvendelse til megler.

Adkomst
Fra Sauda kjører en mot Breiborg/Røldal. Etter ca 14 km holder en til venstre ved skilt til Slettedalen. Like før den store parkeringsplassen får en tomtene på høyre side. Disse er merket med "Til salgs" - skilt og tomtenummer 1, 2 og 3.

Finnkode: 72789165

Mer info på finn.no

Kart