Informasjon

 

Innhold
1. etasje: entrè/hall, stue/tv-stue, bad, kjøkken og vaskerom.
Underetasje: gang, bad 1, bad 2, stue, 3 soverom, bod og garderoberom.

Man kan få opp til 4 soverom totalt uten tillegg i prisen.

Standard
Velkommen til Saurdalsbakken 36 - Prosjektert energivennlig familiebolig med opptil 4 sov. i nyetablert felt.
Bygget leveres klar til overflatebahandling. Se leveransebeskrivelse og romskjema i prospketet for mer informasjon. Prospektet har også tilvalgsliste med prisoversikt for å få boligen levert "nøkkelferdig". Dvs. at man kan velge egeninnsats eller får alt ferdig levert mot pristilegg. Det vil også være mulighet for tilpasse planløsning og/eller andre leveranser etter kundens ønske. 
Boligen bygges etter TEK10. Boligen blir bygget i tre på sokkel av betong. Utvendig kledning leveres fabriksmalt. Tak leveres med koksgrå dobbelkrummet betongtakstein. 
Innvendig leveres boligen med gips på vegger og tak, samt sponplater på gulv i 1. etasje og betong i underetasjen. Innerdører leveres Bygg 1 av typoen Kari eller Sletten, hvit med behandlet dørkarm. Hoveddør også fra Bygg 1 av typen Stryn. 
Kjøkken i fra Drømmekjøkkenet, tegninger kan fås på forespørsel. 
Bad leveres med gips på vegg og betong på gulv. 
Ellers kan også følgende nevnes:- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. - Boligen har energikarakter B med oransje oppvarmingskarakter. - Oppvarming gjennom vannbåren varme. Se romskjema. - Området har fiber.

Beliggenhet
KORT VEI TIL FRIHET OG ARMSLAG
Eigerøy byr på flotte naturopplevelser. Her spiller naturen førstefiolin, og du velger selv om du vil være tilbakelent tilskuer eller ivrig deltaker. Veien til naturen og friheten er uansett kort. Eigerøy ligger flott plassert utenfor Egersund og deles nesten i to av den store bukten Lundarvika. Her har du flotte turområder som Eigerøy Fyr, Seksarvik og badestranden Skadbergsanden.

Adkomst
Fra jernbanestasjonen kjør ut til Eigerøy. Fra Eigerøybroen, ta til høyre inn på Ytstebrødveien. Etter ca. 2 km ta inn til venstre på Saurdalsbakken. Følg Saurdalsbakken til toppen. Boligen ligger som siste bolig på venstre hånd. 
Tomt og område er merket med salgsskilt.

Tomten
Selveiet tomt som ihht. Matrikkelen er 491 kvm. Se vedlagt situasjonskart for grenser. Tomten opparbeides ihht. situasjonsplan. Gårdsrom/biloppstillingsplass leveres gruset og resten av tomten maskinplaneres med jord.

Diverse
Prospektet med vedlegg er godkjent av selger.

OmkostningerProsjekt
Pris kr. 3.990.000,- i tillegg til avgifter som nevnt under. 
Det skal i tillegg til kjøpesummen betales følgende:

- Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdi 750.000,-.
- Tinglysningsgebyr for skjøte kr. 525,-.
- Tinglysingsgebyr pr. panterettsdokument kr. 525,-
- Panteattest kr. 172,-Total kr. 19.972,-.

Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet. Det tas forbehold om endring i tomteverdien og dokumentavgiften på tinglysingstidspunktet. Det tas forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av politiske vedtak eller lovendringer.

Betalingsplan
10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12. 
Beløpet på 10% må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R.Restkjøpesummen omkostninger betales ved overtagelse.Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Utbygger
Hellvik Hus Hellvik Eiendomsutvikling AS orgnr.: 967235806

Eiendom
Saurdalsbakken 36, 4374 EGERSUND gnr. 5, bnr. 248 i Eigersund kommune

Bodplasser og parkering
Parkering på egen tomt. Se vedlagt situasjonskart for oversikt.
Det er laget tegninger på garasje som kan fås på forespørsel. Det gjøres oppmerksom på at garasje ikke følger som en del av leveransen, men kan kjøpes i tillegg.

P-rom
1. etasje: entrè/hall, stue/tv-stue, bad, kjøkken og vaskerom.
Underetasje: gang, bad 1, bad 2, stue, 3 soverom og garderoberom. 
Rominndeling og arealer er hentet fra vedlagte plantegninger. Noe arealavvik vil det erfaringsvis være ved senere oppmåling uten at det ved mindre avvik gis rett til prisavslag.

Utleie
Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler til hinder for at boligen i sin helhet kan leies ut.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1101 
Gårdsnr: 5 
Bruksnr: 248

Finnkode: 112447480

Mer info på finn.no

Interiør

Området

Kart