Informasjon

 

Prosjektbeskrivelse
Trinn 3 i Leidlandshagen byr på spenstige, lyse leiligheter og eneboliger i rekke. Disse boligene er bygget etter moderne prinsipper og skaper et flott helhetsinntrykk sammen med de øvrige boligene i Leidlandshagen. Skole og idrettsanlegget til Eiger FK ligger kun et steinkast unna, og med tilkomst på gangvei fra feltet, er det tilrettelagt for en kort, trygg og bilfri skolevei. Med den nye skolen som skal bygges vil man også bo i nærheten av? Eigerøys nye samlingssted?.

Innhold
Leilighet 1. og 2 etasje: P-rom: entrè. 2 stk. soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.
P-rom 62 kvm.Sekundærrom: Innvendig bod og tvendig bod. Bra. 70 kvm.
Leilighet 1 etasje har terrasse på mark, se tegning.
Leilighet 2. etasje har tak terrasse på ca. 26 kvm.

Standard
Vi har for salg 5 stk. prosjekterte leiligheter i Leidlandshagen. 
Ligger sentralt til i Leidlandshagen med kort- og bilfri vei ned til idrettsanlegg, skole, barnehage, badevann og turløyper.

Fra Leidlandshagen er det kort vei til butikk og Eigerøybaserte arbeidsplasser. Bil/buss inn til togstasjon tar 5-6 min. 

Leilighetene leveres klar til malerarbeid, med unntak av ferdigmalte vinduer og dører. Kan også leveres nøkkelferdige. Se vedlagt tilvalgsliste.

Kjøkken- og baderomstegninger kan fås på forespørsel.

Leilighetene leveres bla. med:
- Fiber lagt til husvegg.
- Gips på vegg og tak.
- Rekkverk i glass og tre ihht. tegninger.
- Kjøkken fra Norema. 
- Oppvarming skjer gjennom luft-til-luft varmepumpe og varmekabler gulv på bad. 
- Balansert ventilasjon med varmegjennvinner.

Mot tillegg i pris kan boligene også leveres med Smartly. Med dette kan du fjernestyre bla. lys, varme og lås med mobilapp. Ta kontakt for mer informasjon. 

For siste status på feltet eller for å vite mer om området, sjekk ut: www.leidlandshagen.no for mer informasjon om

Beliggenhet
BARE 7 MINUTTER FRA EGERSUND: Eigerøy ligger flott plassert utenfor Egersund og deles nesten i to av den store bukten Lundarvika. Øyas kystlinje kjennetegnes dessuten av en rekke mindre viker, holmer og øyer som gir følelse av skjærgård. I en avstand på 5-7 minutter i bil finner du jernbane, sentrum, skoler, idrett og barnehage. I nærheten finner du også populære badevann og flotte turområder. Alt dette gjør Eigerøy til et koselig og idyllisk sted å bo. Drøye 5 minutter i bil fra Leidlandshagen finner du jernbanestasjonen og knutepunkt for pendling nord- og sør over.
KORT OG TRYGG SKOLEVEI: I Leidlandshagen skal det være godt å bo. Hellvik Hus legger til rette for trivsel og boglede i trygge og idylliske omgivelser. Gang- og sykkelvei fra boligfeltet mot idrettsanlegget i Hålå gir kort og bilfri vei til barnehage og skole. Hålå byr også på et stort aktivitetstilbud.

Adkomst
Fra Egersund kjør til Eigerøy og ta til høyre i rundkjøringen etter broen. Følg veien og ta deretter inn på første avkjørsel til venstre side. Innkjørsel er merket med Leidlandshagen.
Følg veien til toppen. Pr.d.d. er det ikke asfaltert kjøreve helt frem.

Tomten
Tomten opparbeides ihht. situasjonsplan. Areal rundt bygget leveres avsinglet og planeres med jord som sås med plenfrø. Evt. nødvendige støttemurer oppføres med lødd stein. Gårdsrom asfalteres ihht. situasjonsplan.Utomhusarealene på området ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte byggene eller så snart årstiden tillater det.

Omkostninger Prosjekt
PRISLISTE: 
- Krukkeveien 43 kr. 2.450.000,- i tillegg til omk.*
- Krukkeveien 45 kr. 1.990.000,- i tillegg til omk.*
- Krukkeveien 47 kr. 2.350.000,- i tillegg til omk.*
- Krukkeveien 49 kr. 2.350.000,- i tillegg til omk.*
- Krukkeveien 51 kr. 2.450.000,- i tillegg til omk.*

*Omkostninger består av følgende:
- Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdi kr. 500.000,-.
- Tinglysning av skjøte kr. 525,-
- Tinglysning pantedokument kr. 525,-
- Attestgebry kr. 172,-= Totale omk. kr. 13.722,-.
Det tas forbehold om endring i tomteverdien og dokumentavgiften på tinglysingstidspunktet.Det tas forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av politiske vedtak eller lovendringer.

Betalingsplan
10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12.
Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R.Restkjøpesummen omkostninger betales ved overtagelse.Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Utbygger
Hellvik Hus v/ Paul Haneferd.

Eiendom
Krukkeveien 43 til 51 i Eigersund kommune.Skal skilles ut fra gnr. 7 bnr. 798.

Bodplasser og parkering
Parkering på felles tomt. Leilighetene leveres med innvendig- og utvendig bod.Det kan være mulighet for å få kjøpt andel i carport anlegg hvis det er nok interesse. Ved spørsmål konferer megler.

Bebyggelse
Byggetrinn 3 omfatter 9 stk frittstående eneboliger samt totalt 20 stk. leiligheter. Det henvises forøvrig til leveransebeskrivelse.Ellers består Leidlandshagen av flere felt/byggetrinn med variert bebyggelse.

Felleskostnad
Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles ihht. vedtektene.
Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.
Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk.
Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. 
Det kan medføre kostnader carportanlegg hvis det blir bygget.

Utleie
Det er ikke kjent at det foreligger offentlig- eller privatslige regler til hinder for at boligen i sin helhet blir leiet ut.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1101 
Gårdsnr: 7 
Bruksnr: 798

Finnkode: 93483003

Mer info på finn.no

Plantegninger

Interiør

Området

Kart