Informasjon

 

Beskrivelse
5 arkitekttegnede rekkehus med et moderne utrykk, bra innhold og god standard. Alle tørre rom er klare for egeninnsats for gulvlegging og sparkling/maling av vegger og himlingene. Bad leveres ferdig innredet med fliser på gulv, malte vegger og fliser på vegg i dusjnisje. Boligen kan også levers »Nøkkelferdig» pakke (inkluderer utvask) mot et tillegg på kr, 259.000,-.Det beregnes ferdigstillelse ca. 100 dager etter at kjøper har gjort alle valg. 


1 etasje:

Entre/gang:
Fra den praktiske gangen har du tilgang til vaskerom/wc, 3 soverom og bad. 

Soverommene:
3 romslige soverom der det ene soverommet har utgang til sørvestvendt hageområde. I 2 etasje har man mulighet for et 4 soverom. Alle soverommene i 1 etasje leveres med garderobeskap.
 
Vaskerom/wc:
Praktisk vaskerom/wc med fliser på gulv og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Bad:
Praktisk baderom av god størrelse med vegghengt toalett, dusjhjørne, hvit baderomsinnredning og speil. Badet har fliser på gulv og varmekabler

.
2 etasje: 
Stue/kjøkken
2 etasje har en åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 62 kvm. Store vindu og en takhøyde på opptil ca. 4.5 m. gir en romslig og luftig følelse. Tidløst, godt kjøkken med god skap- og benkeplass fra Build, levert av Hellvik Hus. Den romslige stuen har plass til flere sittegrupper og det er god plass til et stort spisebord ved kjøkkenet. Fra stuen har man tilgang til en sørvestvendt balkong.Alle boligene leveres med varmepumpe. 

Da stuen/kjøkkenet er på hele 62 kvm er det mulighet for et 4 soverom i denne etasjen.God lagringsmuligheter i boden som befinner seg ved inngangsdøren. Parkering i felles garasjeanlegg.

Kontakt megler for å avtale visning av vår flotte demobolig. Denne boligen er nylig ferdigstilt og holder en gjennomgående høy standard. Kan overtas omgående. Prisant. kr. 3.490.000,-.

Innhold
1 etasje: Entre/gang, vaskerom/wc, 3 soverom og bad2 etasje: Stue og kjøkken/spisestueUtvendig bod/teknisk romDet er mulighet for ett 4 soverom i 2 etasje

Beliggenhet
Attraktiv beliggenhet i starten av et nyere boligfelt på Nærbø.Gode skole- og barnehagetilbud er raskt tilgjengelig med blant annet Urhei barnehage, Rosktoppen barnehage, Motland skule, Bø skule og Nærbø ungdomsskule.Nærbø kan tilby flere gode sport- og fritidstilbud for både store og små i form av fotball, håndball, ishockey og curling. For den turglade kan Nærbø tilby blant annet fugleparken ikke langt fra boligen.Gode tilbud for kollektivtransport har man med tog- og bussforbindelser mot nord og sør.

Areal
1. etasje:BRA 64 m² P-ROM: 64 m²2.etasje:BRA 62 m² P-ROM: 62 m²

Omkostninger
Kjøper må betale følgende omkostninger i tillegg til kjøpesummen:206,- (Panteattest kjøper - lagt ut av megler)525,- (Tingl.gebyr obligasjon)525,- (Tingl.gebyr skjøte)25 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi)
26 256,- (Omkostninger totalt)Det tas forbehold om endring i gebyr.

Matrikkelinformasjon
Gårdsnr: 20
Bruksnr: 771

Finnkode: 82501665

Mer info på finn.no

Interiør

Kart