Hellvik Hus Ringerike

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: +47 31 41 41 42

Om oss

Velkommen til Hellvik Hus Ringerike, RingeriksHus!

RingeriksHus as er en av forhandlerne i Hellvik Hus-kjeden. Våre produkter og tjenester omfatter salg og oppføring av hus og hytter samt rene byggmestertjenester i kommunene Hole, Ringerike, Jevnaker og Krødsherad.

RingeriksHus as ble startet opp i 2006 med navnet Snekker Anders as. Etter å ha vært medlem i en annen huskjede siden den gang, valgte vi i august i 2015 å bli en del av Hellvik Hus-kjeden. Det med bakgrunn i at vi mener Hellvik-husene er av en spesielt god teknisk kvalitet, samtidig som de innredningsmessig er utformet med tanke på trivsel og høy bokvalitet.

Hellvik Hus-kjedens felles motto er “Bygg med glede”, og vi i RingeriksHus legger derfor stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg, positiv og uproblematisk. Vi har kompetansen og erfaringen, og velger du et Hellvik Hus med oss som din profesjonelle partner når du skal bygge, så er du sikret kvalitet fra første stund!

Velkommen innom for en hyggelig boligprat!

Vi betjener følgende kommuner: Ringerike, Hole, Krødsherad, Jevnaker.

Ansatte

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..