Hellvik Hus Lyngdal

Åpningstider:
 • Mandag - Tirsdag
  10:00 - 17:00
 • Torsdag
  10:00 - 17:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: +47 900 26 132

Om oss

Vårt salgskontor i Lyngdal er en del av Hellvik Hus Flekkefjord AS. Hellvik Hus Flekkefjord har 55 ansatte, med tømrere, byggeledelse, prosjektering/tegning og øvrig administrasjon.

Vi har også at eget firma som jobber med tomteutvikling, og i Flekkefjord har vi stort trelastlager og byggmarked (XL-Bygg).

Mye er forandret fra etableringen i 1945, men det grunnleggende er det samme. Vi skal være regionens ledende leverandør av boliger, leiligheter og byggvarer. Så dersom erfaring, kompetanse og engasjement er viktig, har du kommet til riktig firma.

Vi jobber daglig for å leve opp til vårt løfte – Bygg med glede! Velkommen innom i våre nye lokaler i Alleen 10!

Vi betjener følgende kommuner: Farsund, Hægebostad, Lyngdal.

Ansatte

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Familien Sinnes nyter hverdagen i nytt hus

Etter syv års planlegging, tegning, søknader, mer tegning, ombestemmelser, enda mer tegning, avgjørelser, og så – til slutt – bygging, kunne familien Sinnes sommeren 2017 endelig flytte inn i sitt nye, romslige hjem på Austad sør for Lyngdal sentrum.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..