Informasjon

 

Område 

10 flotte kvalitetsboliger for salg i et meget barnevennlig og populært område i Ytrebygda bydel.
Ønsker du å bo i solrike barnevennlige omgivelser med naturen tett innpå? Her bor du nært det meste, men likevel langt nok borte! Du kan kjører til døren, men bussen går også like nedi gaten.
Eiendommen grenser til både lekeplass, barnehage og fine skogsområder/friområder samt ballbane. I gangavstand finner man flere barnehager og barneskole samt dagligvarebutikk.
Prosjektet består av 10 eneboliger med carport til hver bolig + biloppstillingsplass. Gjesteparkering og fellesarealer med lekeplass.
 
Du kan velge mellom to hustyper Helgero eller Timian. Begge boligene leveres med gjennomgående god standard og har meget gode planløsninger.
 
Hustype Helgero
Er den mest tradisjonelle boligtypen og har en svært effektiv og god løsning som passer perfekt for familier med flere barn. Praktisk med egen inngang fra carport til boligen og grovinngang til vaskerom/bod (kun hus 1,8,9 og 10) Det er 3 store soverom i 2.etasje hvorav hoved soverom har egen walk-in garderobe på hele 8 kvm. Boligen har et hoved bad på nærmere 10 kvm med plass til både badekar og dusjhjørne.
Loft-stue med mønet himling som gir masse lys. Stuen har en delvis åpen kjøkkenløsning som glir praktisk i hverandre. Her er plass til spisestue til mange gjester og det er utgang til hage.
Kjøkkenet leveres fra Sigdal med alle hvitevarer integrert. Frittstående koke-øy med delikat hette-ventillator fra Røros hetta. Rikelig med kjøkkenskap og benkeplass.
 
Hustype Timian
"Timian" har et moderne preg og ligger i enden av feltet. Boligene her passer også for storfamilien og har 4 soverom samt romslig hall med plass til tv-stue. Dette huset har hele 3 baderom hvorav ett har tilknytning til hoved soverom som i tillegg har walk-in garderobe. Eget vaskerom med bod plass har man også.
Stue og kjøkkenløsning er på hele 60 kvm og er adskilt. Moderne utformet kjøkken hvor matlaging sonen er vendt mot spisebordet. Her er godt med skap- og arbeidsflater. Lyst og luftig med mange vinduer og utgang til altan.

 

Beliggenhet

Boligene har en meget barnevennlig og fin beliggenhet som grenser til fine naturområder. Enkelte av boligene vil få noe utsikt mot Nordås vannet. De fleste boligene har meget gode solforhold med sol fra morgen til sen kveld. Feltet ligger skjermet fra veien og grenser til både lekeplass, Steinsviken barnehage og fine friområder for barn samt ballbane. Det er flere barnehager i området innenfor 1 km. Gangavstand til barneskole.
Det er busstopp like ved. Gangavstand også til fremtidig Bybanestopp på Råstølen som skal ferdigstilles i 2015. Man kan både gå og sykle til store arbeidsplasser i Sandsliområdet. Det er flere daglivare butikker i området, og 5 min unna med bil er man på Lagunen med alle servicetilbud. Det er kort vei til sjø og fine badeplasser, båtmarina i Dolviken.
Flotte turområder, bl.a. på Siljustøl, Stendafjellet samt kilometervis med gang og sykkelstier. Om du ønsker en liten spasertur i skogen, en sykkeltur rundt Nordås vannet eller en golfrunde, så finner du dette pluss mye mer like i nærheten.
Fana Stadion, mange treningssentre, Fana Golfklubb og flere idrettshaller en kort kjøretur unna.
 

Adkomst 

Fra Bergen sentrum kjører man mot Fana og Lagunen. Etter passering av Troldhaug tunnellen så tar man av til høyre mot Sørås/Nordås. Ta til venstre i kryss og følg Steinsvikveien til man kommer til Søvikmarka på venstre side.

Finnkode: 58125415

Mer info på finn.no

Kart