Hellvik Hus Sotra AS
Ormahaugvegen 2, 5363 Ågotnes

Telefon: +47 56 31 40 60

post@hellvikhussotra.no

Faktura adresse

Hellvik Hus Sotra AS
Postboks 101, 5346  Ågotnes

Vårt salgskontor dekker
følgende kommuner:

Askøy, Austevoll, Bergen, Bømlo, Eidfjord, Etne, Fitjar, Fjell, Fusa, Granvin herad, Jondal, Kvam herad, Kvinnherad, Odda, Os, Øygarden, Samnanger, Sund, Tysnes, Ullensvang herad, Ulvik herad, Vaksdal, Voss

Åpent:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00
Ellers etter avtale

Se våre boligprosjekter til salgs

Ansatte

 • Salgssjef

  Leif Inge Børnes

  Tlf: 48 89 22 82

  Send e-post
 • Daglig leder

  Geir Algrøy

  Tlf: 950 54 161

  Send e-post
 • Regnskap

  Gunn Turøy

  Tlf: 56 31 40 60

  Send e-post
 • Logistikk / Innkjøp

  Trond Turøy

  Tlf: 41 12 71 93

  Send e-post
 • Arkitekt/Byggesak/Sentralbord

  Aina Lund

  Tlf: 56 31 40 60

  Send e-post
 • Driftssjef

  Lars Nipen Berentsen

  Tlf: 97 67 11 12

  Send e-post

Her finner du oss!

 

Om oss

Velkomment til Hellvik Hus Sotra AS

Vi holder til på Ågotnes, med salgskontor, lager og elementproduksjon. Hovedvirksomheten er salg, prosjektering og oppføring av eneboliger, flermannsboliger og fritidsboliger, primært i EAT-markedet (enebolig på andres tomt). Hellvik Hus Sotra kan tilby funksjon som ansvarlig søker i søknadsprosess med kommune. Vi er også et sentralt godkjent foretak.

Hellvik Hus Sotra AS er en av Hellvik Hus-kjedens representanter i Hordaland, og vi har levert boliger og fritidsboliger i de fleste kommuner i fylket.

Vår kontakt med tiltakshaver starter ofte med et uforpliktende møte eller tomtebefaring, der vi sammen ser på løsninger som kan passe til den enkeltes tomt og boligønsker. Dette skjer i samarbeid med vår boligkonsulent og arkitekt, som er med i prosessen fram til byggetillatelse fra kommunen er mottatt, og det er klart for bygging. Da overtar byggesaksavdelingen. Byggingen starter i vår elementfabrikk der tømrerarbeid utføres av våre egne tømrere. Element blir deretter transportert og montert av håndverkere fra lokalmiljøet som sørger for god kvalitet, og at vi oppnår kort byggetid på byggeplass.

Hellvik Hus Sotra har vært tilknyttet Hellvik Hus-kjeden siden 1999. Vi har siden oppstarten hatt en jevn og positiv utvikling, og har en sunn og god økonomi. Vi sysselsetter p.t. 10 dyktige medarbeidere, i tillegg til innleide byggmesterfirma og andre samarbeidspartnere. 

Hellvik Hus-kjedens motto er ”Bygg med glede”, og det er også vårt mål at de som velger oss som samarbeidspartner skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv – fra første møte og fram til huset står ferdig.