Hellvik Hus Sotra AS
Ormahaugvegen 2, 5363 Ågotnes

Telefon: +47 56 31 40 60

post@hellvikhussotra.no

Faktura adresse

Hellvik Hus Sotra AS
Postboks 101, 5346  Ågotnes

Vårt salgskontor dekker
følgende kommuner:

Askøy, Austevoll, Bergen, Bømlo, Eidfjord, Etne, Fitjar, Fjell, Fusa, Granvin herad, Jondal, Kvam herad, Kvinnherad, Odda, Os, Øygarden, Samnanger, Sund, Tysnes, Ullensvang herad, Ulvik herad, Vaksdal, Voss

Åpent:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00
Ellers etter avtale

Se våre boligprosjekter til salgs

Ansatte

 • Salgssjef

  Leif Inge Børnes

  Tlf: 48 89 22 82

  Send e-post
 • Daglig leder

  Geir Algrøy

  Tlf: 950 54 161

  Send e-post
 • Regnskap

  Gunn Turøy

  Tlf: 56 31 40 60

  Send e-post
 • Logistikk / Innkjøp

  Trond Turøy

  Tlf: 41 12 71 93

  Send e-post
 • Arkitekt/Byggesak/Sentralbord

  Aina Lund

  Tlf: 56 31 40 60

  Send e-post
 • Driftssjef

  Lars Nipen Berentsen

  Tlf: 97 67 11 12

  Send e-post

Her finner du oss!

 

Om oss

Velkomment til Hellvik Hus Sotra AS

Vi holder til på Ågotnes, med salgskontor, lager og elementproduksjon. Hovedvirksomheten er prosjektering, salg og oppføring av eneboliger og fritidshus, primært i EAT-markedet (Enebolig på andres tomt).

Hellvik Hus Sotra AS er Hellvik Hus Kjedens representant i Hordaland, og har levert boliger og fritidshus i de fleste kommuner i fylket – og også andre steder der det har passet (som Hemsedal, Ulsteinvik, Sogn og Fjordane og Danmark).

Vår kontakt med tiltakshaver starter ofte med et uforpliktende møte eller tomtebefaring, der vi sammen ser på løsninger som kan passe til den enkeltes tomt og boligønsker. Dette skjer i samarbeid med vår boligkonsulent og arkitekt, som er med i prosessen fram til byggetillatelse fra kommunen er gitt, og det er klart for bygging. Byggingen starter i vår elementfabrikk der håndverkere fra lokalmiljøet sørger for god kvalitet, og at vi oppnår kortere byggetid på byggeplass.

Bedriften ble etablert 1995 og het da Norrøna Hus AS. I 1999 ble vi tilknyttet Hellvik Hus Kjeden, og skiftet i 2009 navn til Hellvik Hus Sotra AS. Hellvik Hus Sotra har siden oppstarten hatt en jevn og positiv utvikling, og har en sunn og god økonomi. Vi sysselsetter 23 dyktige medarbeider, i tillegg til innleide byggmesterfirma og andre samarbeidspartnere. 

Hellvik Hus Kjedens motto er ”Bygg med glede”, og det er også vårt mål at de som velger oss som samarbeidspartner skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv – fra første møte og fram til huset står ferdig.