Geilobygg

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: +47 32 09 39 96
Mail oss:

Om oss

Vi er en av partnerne i Hellvik Hus-kjeden. Våre produkter og tjenester omfatter hus- og hytte-bygging, byggesøknad, tegning/CAD, byggeledelse, forprosjekter og utvikling av hus og hytter.

Hellvik Hus Geilo startet opp i 1998, og har vært en del av Hellvik Hus-kjeden siden 2014. Vårt motto er “Bygg med glede”, og vi legger stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv. Velger du Hellvik Hus Geilo som din partner når du skal bygge, er du sikret kvalitet fra første stund!

Du finner oss i Geilo sentrum der vi har kontor og showroom med flotte utstillinger. Hos oss får du veiledning og inspirasjon til å gjennomføre hus eller hyttedrømmene dine. Vi har også flere egenutviklede hyttemodeller presentert i vårt showroom.

Besøk våre hjemmesider www.geilobygg.no

Vi betjener følgende kommuner: Hol, Ål, Gol, Flå, Nes og Hemsedal

Kontakt oss

Våre ansatte:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..