Hellvik Hus Frekhaug

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: +47 56 17 42 40
Mail oss:

Kampanjetilbud

Bygg hus eller hytte med oss og få gratis oppgradering til en vedlikeholds vennlig pakke, som ikke bare gjøre vedlikeholdet av boligen enklere, men øker også levetiden.

Pakken består av:
Royal impregnert kledning og aluminium belagte vinduer og balkongdører.

Gjelder ved signering av bolig- eller hyttekontrakt med oss innen 15. desember

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Om oss

XL-BYGG Frekhaug har blitt Hellvik Hus-forhandler! Du finner begge virksomhetene i moderne lokaler på Mjåtveitflaten 55, Frekhaug. Kombinasjonen mellom hus-/hyttebygging og byggevarer gjør det enklere for deg.

Vi har solid byggfaglig kompetanse som tar deg gjennom plan- og byggeprosessen på en trykk og god måte. Valg av interiørløsninger som kjøkken, bad, garderobe, ildsted, dører, listverk og mye annet vil du få god hjelp til av erfarne folk gjennom XL-BYGG Frekhaug. Vi vektlegger din opplevelse av byggeprosessen og holder Hellvik Hus’ verdi «Bygg med glede» høyt.

Vi gjør gjerne tomtebefaring med deg for å bidra til gode løsninger og utnyttelse av tomtens potensiale.

Vi betjener følgende kommuner: Bergen (nord), Alver, Osterøy, Modalen, Masfjorden, Austrheim, Fedje, Gulen, Høyanger, Vaksdal, Samnanger og Kvam herad.

Ansatte

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..