Velkommen til Håkon Hansen Byggentreprenør

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  07:00 - 16:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: +47 69 32 01 44

Om oss

Velkommen til Håkon Hansen Byggentreprenør AS.

Vi er en av 30 partnere i Hellvik Hus-kjeden. Vi påtar oss alle typer byggeoppdrag, både for private, offentlige og profesjonelle utbyggere og kan vise til en rekke store og prestisjefylte oppdrag siden etableringen.

Byggmester Håkon Hansen AS startet opp i 1987 og har vært en del av Hellvik Hus-kjeden siden 2014. Etter mer enn 30 år i faget, er Byggmester Håkon Hansen synonymt med høy fagkompetanse og profesjonell drift. Vårt motto er “Bygg med glede” og vi legger stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv. Velger du Håkon Hansen Byggentreprenør som din partner når du skal bygge din bolig, er du sikret kvalitet fra første stund!

Vi betjener følgende kommuner: Fredrikstad, Hvaler, Sarpsborg, Halden.

Ansatte

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..