Hellvik Hus Follo

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: Rune 955 22 805 | Joachim 906 21 084

Om oss

Hellvik Hus Follo AS er en del av Hellvik Hus-kjeden. Vi selger og bygger boliger i Akershus, Røyken, Hurum, Oslo og Østfold. Firmaet er lokalisert i moderne lokaler sentralt i Vestby.

Hellvik Hus- kjeden dekker hele Sør-Norge. Mottoet til Hellvik Hus er “Bygg med glede”. Det er ikke tilfeldig. Ett av våre viktigste mål er at alle som velger å bygge et Hellvik Hus, skal oppleve prosessen som positiv og trygg – helt fra første møte og fram til huset står ferdig.

Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess. Derfor er vi svært opptatt av at ikke bare husene våre holder høy kvalitet, men at denne kvaliteten også gjenspeiler seg i vår rolle som rådgiver og prosjektleder.

Vi betjener følgende kommuner: Aremark, Ås, Askim, Eidsberg, Enebakk, Frogn, Hobøl, Hurum, Marker, Moss, Nesodden, Oppegård, Oslo, Råde, Rakkestad, Rømskog, Røyken, Rygge, Ski, Skiptvet, Spydeberg, Trøgstad, Våler, Vestby.

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..