Velkommen til Hellvik Hus Fjordane

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: +47 92 26 42 06

Om oss

Hellvik Hus Fjordane AS er leverandør av hus og hytter fra Hellvik Hus i Sogn og Fjordane. Vi er en bedrift med 16 ansatte og omsetter for ca 30 millioner i året. Vi leverer også kjøkken fra Drømmekjøkkenet, og vi har egen kjøkkentegner.

Kom innom for en hyggelig hus- og kjøkkenprat!

Vi betjener følgende kommuner: Kinn, Bremanger, Gloppen, Stad og Sunnfjord.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..