Velkommen til Bygg-Tema

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: 911 68 045
Mail oss:

Om oss

Hellvik Hus Finnsnes er en del av Bygg-Tema AS. Vi er en av 30 partnere i Hellvik Hus-kjeden.

Vårt kontor er på Finnsnes, men vi har virke i hele Midt-Troms. Med 22 ansatte på laget har vi den faglige styrken til å prosjektere, gjennomføre og ferdigstille et oppdrag i henhold til dagens krav. Vi har bred erfaring i oppføring av næringsbygg og leiligheter, renovering av boliger og oppføring av nøkkelferdige hus og hytter.

Bygg-Tema AS startet opp i 2003, og har vært en del av Hellvik Hus-kjeden siden 2017. Hellvik Hus har 30 partnere og har motto “Bygg med glede”. Vi legger stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv. Velger du Hellvik Hus som din partner når du skal bygge, er du sikret kvalitet fra første stund!

Vi betjener følgende kommuner: Tranøy, Berg, Torsken, Lenvik, Sørreisa, Målselv, Bardu, Sallangen, Dyrøy.

Ansatte

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..