Hellvik Hus Drammen

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: +47 32 23 74 70

Om oss

Hellvik Hus Drammen er partnere i Hellvik Hus Kjeden.

Abrahamsson og Haugstvedt AS ble etablert i 2001, og innlemmet som en del av Hellvik Hus-kjeden august 2008.
I dag er vi en fin miks av heltidsansatte og faste innleide håndverkere.

Hellvik Hus Drammen har siden oppstarten i 2001 hatt en fin og sunn vekst, og omsatte i 2018 for 132 millioner. Vi har parallelt med veksten hatt sterkt fokus på utvikling av egen kompetanse og kombinert dette med investering i nye moderne kontor-fasiliteter som kan møte videre utvikling og fremtidens krav.

Å bygge nytt hus er en av de største opplevelsene vi mennesker kan ha. Derfor er vårt motto «Bygg med glede» og med dette mener vi at kundetilfredshet er viktigst.
Med oss i Hellvik Hus Drammen skal du oppleve byggeprosessen som trygg og positiv og som din partner til drømmehuset, er du sikret kvalitet fra første stund!
Du finner oss i Gamle Riksvei 235, Krokstadelva

Vi betjener følgende kommuner: Drammen, Asker, Bærum, Flesberg, Lier, Modum, Øvre Eiker, Sigdal.

Ansatte

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..