Informasjon

 

Heggtoppen blir et nytt boligområde med i alt 27 rekkehus. Byggetrinn I har 11 hus, fordelt på en rekke med 7 og en rekke med 4 enheter. Alle får egne uteområder, og et felles opparbeidet lekeområde og asfalterte veier.

De nye boligene på Heggtoppen har gode planløsninger og gjennomført god kvalitet i materialvalg. Her er noe av det du vil sette pris på: hvitpigmentert eikeparkett. 1 - stavs i stue/kjøkken. 3 - stavs i soverom og tv-stue. Flislagte gulv i entrè og bod. Bad og vaskerom har flislagte gulv og vegghengte wc. Downlights i entrè, kjøkken og bad. Kjøkkeninnredning fra JKE med integrerte hvitevarer. JKE er kjent for høy kvalitet og godt håndverk. Like funkjonelt og vakkert til hverdag og fest. Og med 25-års garanti!

I de nye boligene på Heggtoppen har du muligheter for tilvalg av f.eks. større bad, peisovn og oppgradering av parkett for å nevne noe. Se egen tilvalgsliste som vedlegg.

Utvendig har boligene en ny og nærmest vedlikeholdsfri panel med 50-års garanti. Balkonger har vedlikeholdsvennlige terrassebord og rekkverk med glass. Som du skjønner; her er det meste inkludert for å gi deg og dine en eksklusiv og vedlikeholdsfri bolig! Nyt livet på Heggtoppen!

De moderne boligene går over 3 etasjer.
1. etasje har carport med plass til to biler, entrè og boder.
2. etasje har romslig stue/kjøkkenløsning på 40 m2, kombinert bad/vaskerom og flott overbygd balkong.
3. etasje har en trivelig tv-stue, 3/4 soverom, bad og 12m2 overbygd balkong.

Man kan selv velge om man ønsker 3 eller 4 soverom på alle objektene!

Fritid

Vi ønsker at du skal ha tid og fokus på det som er viktig for deg, dine og fritiden, uten bekymring for utvendig vedlikehold. Vi har derfor valgt å bruke ekstra kvalitet på utvendig panel og treverk fra Møre Royal som er en svært vedlikeholdsvennlig panel med 50-års garanti mot gjennområtning.
Vedlikeholdsfrie betongplater i 1 etasje, vinylvinduer fra Norskproduserte H-vindu pluss som er 100% vedlikeholdsfrie, rekkverk med glass til balkongene mm.
Som du skjønner; her er det meste inkludert og valgt ut for å gi deg og dine en eksklusiv og vedlikeholdsvennlig bolig!

Du kan virkelig nyte livet på Heggtoppen!

Nærområdet

Heggtoppen har en svært sentral beliggenhet I Lier. Rett ved finner du dagligvare, hyggelig bakeri og konditori, blomsterbutikk og bensinstasjon. Til barnehage og skole er det kun få minutter å gå.

Lierbyen sentrum, kun en kort spasertur unna, er kommunesenteret I Lier. Her finner du et stort utvalg forretninger, kaféer og de fleste servicefasiliteter og offentlige etater. På Hegg skole ca. 500 meter fra boligen, kan du oppleve nye Lier kulturscene med en rekke spennende nasjonale og lokale arrangement. Lier har et levende og bredt kultur- og sportsmiljø, med aktiviteter for alle aldere.

For pendlere gir Heggtoppens sentrale beliggenhet stor frihet. Her får du enkel adkomst til Oslo, ca 30 min. eller Drammen 10 min. enten du velger egen bil eller offentlig kommunikasjon.
Brakerøya eller Lier togstasjon med pendlerparkering ligger 5 - 7 min. unna. Busstopp finner du kun 100 meter fra boligen!

Standard

GULV FRA KÃHRS
Eik Vigo, hvitpigmentert, mattlakkert 1-stavs plankegulv
Leveres som 1-stavs i stue/kjøkken 2.etasje og 3-stavs i soverom og TV-stue 3.etasje. Lyst, moderne og vakkert! Kãhrs parkett er miljøvennlig og slitesterkt, og har 30-års garanti!

KJØKKEN FRA JKE DESIGN
Modell Rimini White
Kjøkken i moderne design med innfreste gripelister og et elegant og stilrent inntrykk. Benkeplate i mørk terazzo look med ekstra forsterket forkant. Alle skuffer og skap har full demping. Skuffene har hvite sider med doble vegger, bakside i hvitt metall og kraftig bunn. Skuffene leveres med fullt uttrekk i tillegg til den myke Bluemotion lukkingen.

BAD FRA JKE DESIGN
Modell Rimini White
Bad er i samme modell som kjøkkenet, for en gjennomgående stil. Denne innredningen i Dansk design har helstøpt benkeplate og vask fra Kuma,
i trendfargen Night Sky. Skapdørene har full demping og speilet leveres med integrert lys.

Uteområdet

Uteområdet på bakkeplan med asfalt og kunstgress, 2 stk. 12 m2 sydvest-vendte balkonger med vedlikeholdsvennlig Møre Royal panel og terrassebord, gir deg et solrikt, skjermet og godt uterom.

Her kan du nyte grilling og utekos, eller bare låse døren og dra på hytta, uten dårlig samvittighet for utvendig vedlikehold og plenklipping.

Finnkode: 98753286

Mer info på finn.no

Interiør

Kart