Byggmester V. Lillegaard

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 15:30

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: 75 58 69 99

Om oss

Byggmester V Lillegaard AS (Hellvik Hus Bodø) er en av 25 partnere i Hellvik Hus-kjeden. Våre produkter og tjenester omfatter alt av nybygg, tilbygg og restaurering.

Byggmester V Lillegaard AS startet opp i 1995, og har vært en del av Hellvik Hus-kjeden siden 2019. Vårt motto er “Bygg med glede”, og vi legger stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv. Velger du Hellvik Hus Bodø som din partner når du skal bygge, er du sikret kvalitet fra første stund!

Du finner oss i Dreyfushammarn 8, 8012 Bodø.

Vi betjener følgende kommuner: Bodø, Fauske, Meløy, Sørfold, Gildeskål og Saltdal.

Ansatte

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..