Hellvik Hus Arendal

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Ellers etter avtale.

Ring oss
Tlf: 37 01 22 30

Om oss

Er du på jakt etter drømmehuset? Leter du etter drømmetomten? Har du tomt og leter etter det perfekte huset eller hytta? Eller leter du etter ferdig prosjektert bolig?

God smak og solid håndverk går aldri av moten, og det er Hellvik Hus et bevis på. Vi har bygget med glede i over 70 år!

Hellvik Hus Arendal åpnet kontoret i år 2000. Vi driver med produksjon av eneboliger, hytter og flermannsboliger. Vi driver også med utvikling av boligfelt, både store og små. Hellvik Hus er i tillegg behjelpelig med fradeling av tomter for bygging av hus til privatpersoner.

På kontoret blir du møtt med høy kompetanse for planlegging og oppføring av bolig og hytte.

Våre selgere/boligkonsulenter er utdannet bygningsingeniører med konstruksjon og planfag, og har lang erfaring med utforming av boliger/hytter. De har også lang erfaring med å tilpasse disse, både etter terrenget og etter dine ønsker.

Byggelederne er utdannet bygningsingeniører. Vi har to erfarne byggeledere. Tømrerne og basene ute på byggeplass har svennebrev med bred og lang erfaring fra boligbygging.

Vi betjener følgende kommuner: Lillesand, Grimstad, Arendal, Froland, Vegårshei, Tvedestrand, Risør og Gjerstad.

Ansatte

Referanseprosjekter vi har bygget

Spør oss om

 • Veiledning

  Vi hjelper deg å forstå byggeprosessen, få oversikt over kostnader og gir deg råd slik at du kan realisere din drømmebolig.
 • Regulering

  Vi hjelper deg å forstå reguleringsplanen tilknyttet din eiendom og dens bestemmelser. Vi kan også bidra med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.
 • Tegning

  Vi hjelper deg å finne drømmeboligen din. Vi tegner huset slik du ønsker det - enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.
 • Planlegging

  Vi hjelper deg å tilpasse både bolig og uteareal til din tomt og lager framdriftsplan. Sammen blir vi enige om hvor stor grad av involvering du ønsker i byggeprosessen.
 • Bygging

  Vi bygger din drømmebolig. Vil du at vi skal gjøre alt for deg fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv? Du bestemmer.

Kontakt oss

Våre kontaktperson:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Litt om deg ..