Informasjon

Beliggenhet

Åna Sira Øst er ett fantastisk nytt boligfelt som vi er stolte over å presentere. Utsikt utover elva og Å-gabet har du fra nesten alle tomtene, samtidig som du har overblikket over nedre og øvre Log, samt
fotballbanen. Feltet inneholder 10 tomter, 5 av disse bygges i 2 etasjer + loft, og resten har 1 etasje ( + loft). 

Åna Sira er et koselig tettsted i Sokndal og Flekkefjord kommune, med ca 200 innbyggere. 1 tredjedel av bygda ligger i Flekkefjord kommune, der også boligfeltet er. Tomtefeltet ligger på østsiden av broen som er mellom
Rogaland og Vest-Agder, og strekker seg fra rv-44 mot Lundevannet.  I elva er det muligheter for fiske, og i nærområdet finnes det butikk, bademuligheter og flott turterreng. 

Hvis du vil ta en tur til Flekkefjord by eller Hauge i Dalane, er det en 20 minutters kjøretur begge veier. 

Naturopplevelsene står i kø området som Åna-Sira ligger i. De aller nærmeste er Brufjellhålene og Sandviga, disse er en kort kjøretur unna eller en lengre spasertur ut mot den nydelige Roligheten ved Å-gapet. I tillegg kan vi jo nevne Jøssingfjord som er ca. 5km unna som kan skilte med både Helleren og Kolbolten. 

 

Generelt

Her har vi satt sammen en prisantydning på boligen Himmelblå på tomt 6. Boligen leveres klar for maler. Prisantydning er pris inkludert tomt, grunnarbeid, betongarbeid, rørlegger, elektriker samt tømrerarbeid og ventilasjon.  Pris er per. desember 18, og reguleres frem til byggestart.

Himmleblå blir innvendig levert med betonggulv, gips på vegger, takplater i himling, kjøkken, bad og garderobe. Utvendig leveres boligen med dobbelfalset grunnet kledning og gjennomfarget betongtakstein. Ønsker du boligen helt nøkkelferdig kan vi være behjelpelig med dette mot tillegg i pris. 

Tomtepriser

Tomt 10.          125.000,-
Tomt 4.            205.000,-
Tomt 1. 3. 8.   265.000,-
Tomt 5. 6. 7.   295.000,-
Tomt 2.           315.000,-
Tomt 9.           325.000,-

Totalpris vil påvirkes av valgt tomt og valgt bolig.

Adkomst/Tomteforhold

Tomtene ligger på en høyde,med utsikt over Åna-Sira og Å-gapet. På Rv44 fra øst , sving til høyre rett før broa, opp Karteidveien. Feltet ligger på høyre hånd fra første sving. På Rv 44 fra vest, sving til venstre rett etter broa, opp Karteidveien, feltet ligger på høyre hånd fra første sving. Den første tomten man kommer til er tomt 10. Tomtene er klar for opparbeidelse, og selges som råtomter. 

Innhold

Boligen innholder stue og kjøkken i åpen løsning, bad som er kombinert med vaskerom, bod direkte fra bad, tre soverom , samt en utvendig bod. 

Finnkode: 93933829

Mer info på finn.no

Kart