Informasjon

Beliggenhet

Tomten ligger på toppen av et mindre hyttefelt med flott utsikt utover fjorden. Det er ca. 10 minutters kjøring til Farsund sentrum med bil og kort avstand med båt.

Generelt

Feltet består av 10 store selveier-hytte tomter med flott utsikt. Vår hyttekatalog viser et mangfold av varierte hyttemodeller. På hellvikhus.no finner du alle våre spennende hyttemodeller. Her burde det finnes noe for enhver smak.

Pris på forskjellige hyttetype varierer, men man kan få tomt og hytte inkludert totale kostnader fra ca. kr. 2 850 000,-.

Tomten leveres grovplanert med vei, vann, kloakk, telefon og bredbåndtilknytning lagt inn på tomten. Privat felles vann og kloakk anlegg der utgifter med tilknytning til kloakkanlegg er inkludert i tomtepris iht. eier. Parkering finnes på egen eiendom. Det er også en felles parkeringsplass rett nedforbi tomten.

Visning av tomter kan avtales. 

Adkomst/Tomteforhold

Fra Farsund kjører man nordre vei mot Vanse. Ved båthavnen følger man skilt mot Åpta/Kvinesdal. Like før tunnelen tar man til høyre mot Bjørnestad og igjen til høyre mot Bjørnestad over en liten bro. Følg veien nesten til toppen før du tar til venstre ned grusvei. Det er den andre tomten på venstre siden.

Finnkode: 104958605

Mer info på finn.no

Kart