Informasjon

Boligene

Eneboligene blir oppført på noen av de siste tomtene i Faret. Totalt er det fire boliger i rekke, første bolig er bygd og solgt.

Vi bygger med moderne prinsipper, men holder oss til en ensartet stil for å binde sammen nye boliger med eksisterende boliger. Det er likevel gjort forskjell på de ulike boligtypene, både for å skille dem fra hverandre og for å sikre den mest optimale tilpasningen til terrenget og utnytte de mulighetene terrenget gir oss.

Hver enebolig har egen innkjørsel med carport under balkong. Her finner man også en bod. I underetasjen er det vindfang, bod, gang, vaskerom, bad og to soverom. Det er varmekabler i gulv i entrè og på alle bad. I vindfanget har vi beregnet god plass til garderobe, det samme på soverommene. Vi har bygget nisjer som får skapene ute av veien.

I andre etasje har vi åpen stue/kjøkken løsning som gir andre etasje et veldig luftig preg. Store vindusflater, hjørnevinduer og dobbel skyvedør ut mot terrasse vil gi mye lys og gi en flott stemning. Hovedetasjen har skråhimling med hele 3 meter fra gulv til tak som gir en fantastisk romfølelse. Kombinert med de store glassflatene, er boligene utrolig luftige.
Her har vi jobbet mot å få en perfekt balanse mellom vinduer og lys, og nok veggplass til kjøkkeninnredning, tv og andre ting man vil bruke veggplass til. I to av boligene er det også et soverom med et eget bad.
Det er to balkonger og begge balkongene har utsikt mot sørvest, og balkongen i front er overbygd.

Atkomst

Fra Øyesletta: Ta av til venstre ved første avkjøring etter Kvinesdal omsorgssenter, inn på Gullestadvegen. Følg veien nedover til du kommer til sletten. Ta til venstre og du er på plassen.

Fra Lunden: Ta av første til høyre etter broen, hold høyre og fortsett nedover til du kommer til sletten. Ta til venstre og du er på plassen.

Fra Neset: Gå over Nesbrua, gå gjennom Kvinaparken, ta til høyre ved enden av parken og du finner feltet.

Skilt med situasjonsplan gjør det lett å orientere seg.

Leveranse

Her får du anledning til å gjøre egeninnsats. Boligene leveres klar for overflatebehandling innvendig i tørre rom.
Bad leveres ferdig med Fiboplater på vegg, og våtromsbelegg på gulv. Vaskerom leveres med gips på vegg og våtromsbelegg på gulv.
Øvrige vegger og himling leveres standard med 13mm gipsplater.
Underetasje leveres med betonggulv, hovedetasje med spongulv.
Listverk monteres rundt vinduer og dører som glatt listverk i grunnet hvit utførelse. Listefrie overganger i tak.


Utvendig overflatebehandling
Bolig, carport og utvendig bod leveres ferdig malerbehandlet utvendig
Tremmegulv på balkonger behandles med et strøk terrasseolje


Kjøkken/Garderobe/Bad

Kjøkken leveres fra JKE Design
Baderomsinnredning leveres fra Hafa.
Garderobeskap leveres der det er tegnet inn på plantegning. Leveres i hvit, glatt utførelse.

Sanitær
Kjøkken
Ett stk ettgreps kjøkkenbatteri i forkrommet utførelse, med svingbar tut.
Under kjøkkenbenk monteres det kran for tilkobling av oppvaskmaskin.

Bad
Servantkran leveres som ettgreps blandebatteri i forkrommet utførelse.
Dusjgarnityr leveres som forkrommet termostatbatteri med slange, hånddusj og glidestang. Dusj leveres ikke.
Gulvmontert klosett i hvitt porselen.

Vaskerom
Opplegg for vann og avløp på vegg for vaskemaskin.
200 l varmtvanns bereder.

En stk utvendig hagevanningskran.


Elektrisk

Det elektriske anlegget utføres etter gjeldende forskrifter og vedtekter, NEK 400. Det leveres skjult anlegg med innfelte brytere og innfelte doble, jordede stikkontakter med barnesikringer.
Sikringsskap leveres med automatsikringer, jordfeilbrytere og overbelastningsvern.
Det legges inntaksrør for fiberkabel frem til bolig.
Ringeklokke leveres til hver bolig.

Miljø
Boligene leveres med balansert ventilasjon.

Parkering
Det er parkering på egen grunn, med carport under balkong.

Uteplass
Hver bolig får to balkonger til eget bruk, samt innkjørsel og et grøntareal i bakkant av boligen.


Fellesarealer
Atkomstveier og gangarealer er asafaltert. Gulv i carport er belegningstein, grå mix.

Grøntarealer leveres med grovplanert jord.

Lekeplass er opparbeidet i nærområdet.


Se komplett leveransebeskrivelse og tilvalgsliste for full oversikt over leveranse og tilvalg. Kontakt selger for mer informasjon.


Se bilder av eksisterende bolig til inspirasjon for endelig utførelse.

Nærmiljø og beliggenhet

Askvegen og Faret har sett en rivende utvikling den siste tiden. Det er oppført mange nye boliger de siste årene, og flotte Nesbrua binder Faretsiden sammen med Neset. Kvinaparken er jo en perle med promenade langs Åna, lekeplass for barn i alle aldre og treningsapparater for dem som vil det. Det er også god plass for en piknik ute i det fri. Parken er et syn både på dagtid og på kveldstid, det er lys langs hele promenaden, perfekt for en liten kveldstur. Kvinabadet innbyr på mange aktivteter forhele familien.

Askvegen 1 ligger nydelig til i begynnelsen av Askvegen, Faretfeltet. Boligen har gåavstand til alle fasiliteter; Kvinabadet, restauranter, butikker, vinmonopol, kulturhus, barnehager og skoler. Området består av nyere bebyggelse i form av leiligheter, tomannsboliger og eneboliger. Feltet er gjennomført med stort sett sammen stil og farger på alle boligene. Feltet er nesten ferdig utbygd.

Annet

Energimerking av boligen

Energimerket består av energikarakter og oppvarmingskarakter. Energikarakter har skala fra A (best) til G (svakest). Oppvarmingskarakteren er delt i fargeskala fra rødt til grønt, der grønt er best.
Nyoppført bolig som følger dagens tekniske forskrifter med elektrisk oppvarming og vedovn, vil normalt merkes med en oransje C. Ekstra tiltak som bedre vinduer, isolasjon, mindre luftlekkasje og installasjon av varmepumpe vil gi en bedre energikarakter.Hellvik Hus

Vår visjon og merkeløfte er ”Bygg med glede”. Vi lykkes først når du som kunde opplever at det å bygge hus, har vært en tid fylt med små og store gleder. Det skal våre dyktige boligkonsulenter og byggeledere sørge for. I tillegg ønsker vi at boligen din, bygget, skal være fylt med glede. Det lar vi være opp til deg

Finnkode: 60167210

Mer info på finn.no

Boligene

Bolig 2: 2 soverom - 90 m² - Fra 3 100 000,-

Finn kode: 60173575
Status: Ledig
Pris: Fra 3 100 000,-
Primærrom: 90 m²
Bruksareal: 90 m²
Soverom: 2

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Turterreng,

Bolig 1b

Bolig 1b er en av to stk eneboliger på 90 kvm, i en rekke på åtte. Bolig 2 ligger som nummer 2 i rekken.

Eneboligene blir oppført i et nytt felt som en fortsettelse på Faret II. Vi bygger med moderne prinsipper, men holder oss til en ensartet stil for å binde de to feltene sammen. Det er likevel gjort forskjell på de ulike boligtypene, både for å skille dem fra hverandre og for å sikre den mest optimale tilpasningen til terrenget og utnytte de mulighetene terrenget gir oss.

Hver enebolig har egen innkjørsel med carport under balkong. Det er to soverom i underetasjen, bad, vask/bod og bod under trapp, samt entrè. Det er varmekabler i gulv både i entrè og på bad. I entreen har vi laget en nisje på 150cm som gir god plass til enten skap, skyvedørsgarderobe eller åpen løsning, det som passer kjøper best.

På soverommene har vi også laget nisjer for å få garderoben ut av synet. Det gjør det enkelt å velge den løsning som passer best etter smak og økonomi.

I andre etasje har vi en 46 kvm åpen stue/kjøkken løsning som gir andre etasje et veldig luftig preg. Store vindusflater, hjørnevinduer og dobbel skyvedør ut mot terrasse vil gi mye lys og gi en flott stemning. Her har vi jobbet mot å få en perfekt balanse mellom vinduer og lys, og nok veggplass til kjøkkeninnredning, tv og andre ting man vil bruke veggplass til.
Begge balkongene har utsikt mot sør-øst, og balkongen i front er overbygd. Hovedbalkongen har en bod til hagemøbler osv. Denne er delvis overbygd fra balkongdøren slik at man i teorien kan gå tørrskodd fra stue til bod. Utvendig bod leveres uisolert.

Pris

Pris blir indeksregulert fremt til oppstart tømrer. Såle er støpt. Pris oppgitt er pris levert klar for overflatebehandling tørre rom. For mer informasjon, kontakt selger.

Bolig 3: 3 soverom - 116 m² - Fra 3 350 000,-

Finn kode: 60174002
Status: Ledig
Pris: Fra 3 350 000,-
Primærrom: 116 m²
Bruksareal: 120 m²
Soverom: 3

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Turterreng,

Bolig 1c

Bolig 3 er en av to stk eneboliger på 120 kvm, i en rekke på åtte. Bolig 3 ligger som nummer 3 i rekken.

Eneboligene blir oppført i et nytt felt som en fortsettelse på Faret II. Vi bygger med moderne prinsipper, men holder oss til en ensartet stil for å binde de to feltene sammen. Det er likevel gjort forskjell på de ulike boligtypene, både for å skille dem fra hverandre og for å sikre den mest optimale tilpasningen til terrenget og utnytte de mulighetene terrenget gir oss.

Hver enebolig har egen innkjørsel med carport under balkong. Her finner man også en bod. I underetasjen er det vindfang, bod, gang, vaskerom, bad og to soverom. Det er varmekabler i gulv i entrè og på alle bad. I vindfanget har vi beregnet god plass til garderobe, det samme på soverommene. Vi har bygget nisjer som får skapene ute av veien.

I andre etasje har vi en 43 kvm åpen stue/kjøkken løsning som gir andre etasje et veldig luftig preg. Store vindusflater, hjørnevinduer og dobbel skyvedør ut mot terrasse vil gi mye lys og gi en flott stemning. Her har vi jobbet mot å få en perfekt balanse mellom vinduer og lys, og nok veggplass til kjøkkeninnredning, tv og andre ting man vil bruke veggplass til. I hovedetasjen er det også et soverom med et eget bad.
Det er to balkonger og begge balkongene har utsikt mot sør-øst, og balkongen i front er overbygd.

Pris

Pris blir indeksregulert fremt til oppstart tømrer. Såle er støpt. Pris oppgitt er pris levert klar for overflatebehandling tørre rom. For mer informasjon, kontakt selger.

Bolig 4: 3 soverom - 116 m² - Fra 3 350 000,-

Finn kode: 60174245
Status: Ledig
Pris: Fra 3 350 000,-
Primærrom: 116 m²
Bruksareal: 120 m²
Soverom: 3

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Turterreng,

Bolig 1d

Bolig 1d er en av to stk eneboliger på 120 kvm, i en rekke på åtte. Bolig 4 ligger som nummer 4 i rekken og er en endebolig.

Eneboligene blir oppført i et nytt felt som en fortsettelse på Faret II. Vi bygger med moderne prinsipper, men holder oss til en ensartet stil for å binde de to feltene sammen. Det er likevel gjort forskjell på de ulike boligtypene, både for å skille dem fra hverandre og for å sikre den mest optimale tilpasningen til terrenget og utnytte de mulighetene terrenget gir oss.

Hver enebolig har egen innkjørsel med carport under balkong. Her finner man også en bod. I underetasjen er det vindfang, bod, gang, vaskerom, bad og to soverom. Det er varmekabler i gulv i entrè og på alle bad. I vindfanget har vi beregnet god plass til garderobe, det samme på soverommene. Vi har bygget nisjer som får skapene ute av veien.

I andre etasje har vi en 43 kvm åpen stue/kjøkken løsning som gir andre etasje et veldig luftig preg. Store vindusflater, hjørnevinduer og dobbel skyvedør ut mot terrasse vil gi mye lys og gi en flott stemning. Her har vi jobbet mot å få en perfekt balanse mellom vinduer og lys, og nok veggplass til kjøkkeninnredning, tv og andre ting man vil bruke veggplass til. I hovedetasjen er det også et soverom med et eget bad.
Det er to balkonger og begge balkongene har utsikt mot sør-øst, og balkongen i front er overbygd.

Pris

Pris blir indeksregulert fremt til oppstart tømrer. Såle er støpt. Pris oppgitt er pris levert klar overflatebehandling tørre rom. For mer informasjon, kontakt selger.

Kart