Informasjon

Beliggenhet

Bytoppen Terrasse består av 25 leiligheter bygget på taket av Amfi Flekkefjord, med utsikt over hele byen. Leiligheten ligger sentralt i Flekkefjord med kort avstand til alle sentrumsfunksjoner som kjøpesenter, rutebilstasjon, brygger, byens torg og spisesteder. Utvendig heis fra taket av Amfi og rett ned til gateplan ved hovedinngangen til kjøpesenteret gjør det enda enklere å komme seg dit man skal.

Beskrivelse

Vi har for salg en flott leilighet på Bytoppen Terrasse. Leiligheten er lys  og moderne med tanke for maksimal arealutnyttelse. Det er åpen stue/kjøkkenløsning, et bad, gjestetoalett, ett soverom med mulighet for to, bod og teknisk rom. Leiligheten er bygget med livsløpsstandard, men har tilkomst via utvendig trapp. Denne kan det monteres trappeheis på.
Utvendig har det vært fokus på å fange solen og det er derfor laget til balkonger på både øst og vestsiden av leiligheten slik at man kan nyte både morgensolen og kveldssolen.

Standard
Veggene er i all hovedsak utført i malt miljøtapet i lyse farger.  Bad har fliser på vegg. På gulv er det trestavs eikeparkett i alle beboelsesrom, fliser på bad og belegg i teknisk rom. Kjøkken har kitchenboard over benkeplaten. 
Kjøkken, baderomsinnredning og gardeobeKjøkken leveres fra Norema, baderomsinnredning blir levert fra Built og hovedsoverom blir levert med skyvedørsgarderobe. Hvitevarer medfølger leiligheten.
Ventilasjon og oppvarming. Leiligheten er tilknyttet felles varmeanlegg og har balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Varmekabler på bad. 

 

Fiberbredbånd
Leilighetene leveres med fibertilknytning. Kjøper må selv tegne abonnement. 

Felles utearealer
Utearelene er åpne, attraktive og leveres ferdig opparbeidet. Her er det lagt vekt på trivsel og trygge rammer. Barna har egen lekeplass og de voksne har sittegrupper i solveggen. En naturlig møteplass for store og små!

Parkering
Det medfølger en åpen parkeringsplass, men det er mulig å kjøpe carport i tillegg.

Adkomst

Med bil; følg Grønnesveien fra Statoil stasjonen, kjør forbi Sunde Skole, ta til høyre og kjør direkte inn på taket av handelsessenteret Amfi Flekkefjord. Med buss eller til fots; følg trappen som går langs med Amfi.

Felleskostander er fastsatt til kr.1611,- pr. måned og dekker forsikring, drift og vedlikehold av uterom, vedlikeholdsfond.

Finnkode: 135134608

Mer info på finn.no

Kart