Informasjon

Idylliske Lyngåsen!

Det er fort gjort å bli betatt når du kommer til Lyngåsen første gang og får se hvor fint det er. Feltet ligger på et høydedrag med flott utsikt, rett ved Eltonåsen i Nannestad kommune. Lyngåsen er et nyetablert boligfelt som ved ferdigstillelse vil inneholde 174 boenheter. Per i dag er det solgt hele 153 boliger på feltet.

Se BOLIGVELGER på www.lyngaasen.no

Lyngåsen passer for de fleste, unge som eldre, familier som enslige. Nabolaget bærer preg av en god variasjon av boligtyper, i alt fra eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter. Feltet byr på svært gode og trygge oppvekstsvilkår for barn med nærhet til barnehager, barneskole og flere flotte lekeområder. Det er gangavstand til dagligvarer og bussholdeplass, og kort vei til både Nannestad, Gardermoen, Jessheim og Gjerdrum/Skedsmo.

Her får du en flott halvpart av tomannsbolig med god standard og lekre materialvalg fra kr. 3.210.000,- til kr. 3.290.000,-. Lave kjøpsomkostninger på kun kr. 21.872,-.

Planløsning, areal og standard

1.etasje: Entré/trapp, bad/vask, ett soverom og soverom/TV-stue.
2.etasje: Stue/kjøkken, soverom og bod.
Garasje med mulighet for sportsbod.


Bolig:
84,6 kvm BRA
81,6 kvm P-rom

Garasje (med evt. bod): 23,3 kvm BRA
Terrasse over garasje: 27 kvm BRA

Entré/trapp:
Boligen har adkomst via stor entre/trapperom, med mulighet for plassering av garderobeskap, noe som gir ryddig oppbevaring av yttertøy og sko.

Kjøkken:
Kjøkkenet er holdt i en tradisjonell stil og tilpasset rommet. Innredningen har glatte hvite fronter, laminat benkeplate og vaskekum med benkebeslag. Det er plass for eget spisebord.

Stue:
Stuen ligger på øverste plan. Gode vindusflater som ivaretar utsikten. Stuen har god plass for sofagruppe, tv-løsning og annet møblement. Fra stuen er det utgang til en fin terrasse med gode solforhold.

Bad/vaskerom:
Flislagt bad med varmekabel i gulv (med gulvføler). Grå fliser på gulv og lyse fliser på vegger. Servant med underskap, toalett og dusj.

Soverom:
Boligen har tre gode soverom, to i 1.etasje, hvorav de ene kan kombineres med TV-stue, og et i 2.etasje. Fra soverom/TV-stue er det utgang til platting med sol og utsikt.

Oppbevaring:
Innvendig bod. Mulighet for bod i garasje. Det leveres tre garderobeskap, som gir bra med oppbevaringsplass.


Vegger, gulv og himling:
Vegger og himling leveres med hvitmalte gipsplater. Gulv leveres med Pergo enstavs moderne grå eik. Våtrom leveres med moderne lyse grå 19,7x19,7cm fliser på gulv og hvite matte 20x30cm fliser på vegger. På gulv i entré/trapperom legges varmekabel og lysegrå Zeus Cinza 30x60 cm skiferfliser.

Kort fortalt:
- Flotte halvparter av 2-mannsbolig over to plan.
- Garasje med mulighet for bod i bakkant.
- Egen hage.
- Usjenert med sol og flott utsikt.
- Kort gangvei til barnehage og skole.
- Turområder i umiddelbar nærhet.
- Lun stue med utgang til stor terrasse over garasjen.
- Hvitmalte gipsplater på vegger og tak i alle tørre rom.
- Varmekabel med gulvføler på våtrom og i entre trapp.
- Tidløse fliser på våtrom og i entré/trapperom.
- Tre soverom

Et boligområde for mennesker i alle aldre

Rolig, trygt og sentralt er ord som beskriver Lyngåsen godt. Boligene på Lyngåsen ligger plassert på en høyde, noe som betyr at utsikten ut over nærområdet er fantastisk. I tillegg er det kort vei til det flotte utmarksområdet Romeriksåsen, hvor en kan dra på utflukt enten det er sommer eller vinter.

På kort tid har Lyngåsen blitt et attraktivt boligområde ved Holter i Nannestad kommune. Lyngåsen ligger sentralt i forhold til Gjerdrum, Jessheim og Gardermoen, noe som gjør det til et attraktivt sted å bosette seg for mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Fra feltene er det gangavstand til barneskole, barnehage, dagligvare og offentlig kommunikasjon. Videre er det kort vei til lekeplasser og frodige grøntarealer i området.

Like ved feltet ligger Holter barnehage, og en egen sykkel- og gangsti fører trygt fram til Eltonåsen barneskole, hvor det også ligger enda en barnehage. Skal du til jobb er det enkelt å sette av ungene på veien, og å hente de når du kommer hjem.

Tryggheten for ungene er suveren, og naboskapet er godt. Det er lett for barna å finne nye venner og sammen kan de enkelt gå til skole og barnehage uten å være redde. På Lyngåsen kan du leve fredelig og litt tilbaketrukket, samtidig som du har kort vei til alt du trenger og mange aktivitetsmuligheter for både store og små.

Selv om det er kort vei til storbyen, er landligheten med Romeriksåsen som nærmeste nabo nesten uslåelig. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder. Tenk det. Frisk og god luft, uten støy og tung trafikk susende forbi. Du kan bare sette deg på sykkelsetet og ta av gårde, eller du kan snøre turskoa og gå ut i marka på stier som starter like utenfor utgangsdøra. Området er rikt på både bær og sopp, og det er mange fiskevann innover i marka. Den Norske Turistforening har en rekke hytter åpne for servering. Er det vinter byttes tursko ut med skisko, og skiene hentes fram fra boden. Er du og dine i humør for litt fart, er det bare å finne fram kjelken, eller dra til nærmeste slalåmbakke. Kommer sola fram og dere vil slappe av er det bare å nyte dagen på terrassen.

Nærmeste bykjerne er Jessheim. Der finner du alt du trenger, fra kjøpesenter med 145 butikker, rådhus og restauranter, til togstasjon, idrettshall, skøytebane, stadion, videregående skole, kino og kulturhus. Det er også kort vei fra Lyngåsen til Nannestad, hvor det er blant annet idrettshall og videregående skole. Høyskolen i Akershus ligger på Kjeller ved Lillestrøm, omtrent 20 minutters kjøring unna.

Fremdrift og felleskostnader

Estimert overtakelse av boligene er 3./4. kvartal 2019.

Felleskostnader pr. måned er stipulert til ca. kr. 750,-, som dekker medlemskap i Lyngåsen huseierforening, tv og internett via Canal Digital.

Adkomst

Fra syd ta av E6 ved Skedsmokorset og følg Fv.120 mot Nannestad. Kjør forbi Ask i Gjerdrum. Ved rundkjøringen i Holter ta av mot Åsvegen, kjør Åsvegen forbi ny Kiwibutikk på høyre side. Etter ca. 200 meter ta til venstre inn Øyungsvegen. Etter ca. 150 meter ta opp til høyre inn Harstadrøet. Følg veien helt til veien stopper og her kommer det nye feltet. Det er Ca. 25 min. med bil fra Lillestrøm. Ca. 40 min. fra Oslo S. Ca. 12 min. fra Jessheim.

Finnkode: 134346635

Mer info på finn.no

Boligene

Bolig 1: 3 soverom - 82 m² - Fra 3 210 000,- (Solgt)

Finn kode: 134349397
Status: Solgt
Pris: Fra 3 210 000,-
Primærrom: 82 m²
Bruksareal: 108 m²
Soverom: 3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Turterreng,

Bolig 2: 3 soverom - 82 m² - Fra 3 350 000,- (Solgt)

Finn kode: 134349725
Status: Solgt
Pris: Fra 3 350 000,-
Primærrom: 82 m²
Bruksareal: 108 m²
Soverom: 3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Turterreng,

Bolig 3: 3 soverom - 82 m² - Fra 3 270 000,- (Solgt)

Finn kode: 134349851
Status: Solgt
Pris: Fra 3 270 000,-
Primærrom: 82 m²
Bruksareal: 108 m²
Soverom: 3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Turterreng,

Bolig 4: 3 soverom - 82 m² - Fra 3 290 000,- (Solgt)

Finn kode: 134350022
Status: Solgt
Pris: Fra 3 290 000,-
Primærrom: 82 m²
Bruksareal: 108 m²
Soverom: 3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Turterreng,

Kart