Informasjon

Beliggenhet

Er du på jakt etter et sted som er fredelig og landlig, barnevennlig og med mange muligheter for turer og andre utendørsaktiviteter er Hegra et godt valg. Spesielt siden avstanden til både storby og flyplass er kort.
Selv om Hegra er et lite sted finner du all nødvendig infrastruktur her, som barneskole, ungdomsskole, barnehage, idrettsanlegg og butikk. Til fots er turmulighetene mange på sommerstid, mens det på vinterstid er kjempefint skiterreng her, med oppkjørte spor cirka to kilometer fra boligen.

Beskrivelse

Boligen i Nedre Hembreveg er både innholdsrik og romslig. Med hele fem soverom,som alle er store og gode, er det plass til storfamilien. Tilknyttet hovedsoverom er det også en garderobe. Første etasje preges av en romslig stue, og et godt kjøkken. I annen etasje er det plassert en tiltalende loftstue med utgang til balkong. Foruten god bodplass inne i boligen, er det også sportsbod og vanlig bod utendørs.

Tomteareal: 667 m2
Bruksareal:160,5 
P-rom: 141,6

Pris inkl innredet loft: 4 390 000,-

Pris med uinnredet loft: 3 990 000,-

Adkomst

Ligger fint til i ett rolig boligfelt ca 1 km fra Hegra sentrum. Skole, barnehage, bank, butikk og idrettsanlegg i kort avstand fra boligfeltet. Fine solforhold, enkel adkomst og gode naboer. Boligområdet ligger ca 1,3 mil fra Stjørdal sentrum og Værnes flyplass.
Følg E14 fra Stjørdal sentrum, ca 1,2 mil. Ta av til høyre ved Hegra sentrum, følg veien over og deretter under Hegra bru. Følg veien til du kommer til Hegra

Standard

Materialvalg
- Gips på tak og vegger
- Laminatgulv
- Baderomsplater på vaskerom og bad

Muligheter for eventuell kunde som kommer inn før byggestart, å få være med på å bestemme dette.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr for skjøte/festekontrakt: 2,7% av kjøpesum
Tinglysningsgebyr for tomt: inkl. i kjøpesum
Tinglysningsgebyr for tomteverdi ved prosjektet: inkl i kjøpesum

Finnkode: 119995020

Mer info på finn.no

Kart