Informasjon

Nye boliger sentralt på Lilleheia

Lilleheia boligfelt består av en blanding av konsentrert bebyggelse og eneboliger. I tillegg til eneboligene som presenteres her er det eneboligtomter til salgs, to flermannsboliger som er ferdigstilt og flyttet inn og tre ferdigstilte og innflyttede eneboliger. På sikt vil det komme tre ytterligere prosjekteneboliger.

Feltet er veldig sentralt og har kort vei til det meste, både til fots, sykkel og bil. Like ved boligene det en gangsti opp til Lilleheia utsiktspunkt, og 100 meter lengre ned finner vi de berømmelige trappene som fører til Hollenderbyen. Det er kort vei både til Søyland skole og Sunde skole.

Vi fortsetter utbyggingen av Lilleheia og presenterer to eneboliger i rekke. Boligene er smarte og arealeffektive, her finnes ingen dødplass og unødvendige ganger. Resultatet er boliger med store rom, og som utnytter sine 120kvm til det fulleste. Det er lagt stor vekt på rett plassering av vinduer for få makismalt lysinnfall og utsikt. Store vindusflater bidrar dessuten til å gjøre rommene større og luftigere.


Utsikten fra annen etasje er upåklagelig. I panoramavidde strekker den seg så langt øye kan se bak Kråketona og mot Høgåsen og Fløyen.

Boligene får uteplass foran boligen på inngangsnivå, en stor terrasse i annen etasje, i tillegg til uteplass på baksiden av boligen. Terrassen fungerer som tak over carport.

Boligenes innhold

1. etasje: carport, entré, gang, to soverom, bod, bad og vaskerom. Fra carport er det direkte tilkomst til både hoveddør og vaskerom via biinngang. Her kan du gå tørrskodd fra bilen.

2. etasje: stue, kjøkken, masterbedroom med garderobe og privat bad, stor terrasse

Vi har hatt som mål å tegne rimelige, nye boliger som likevel har plass, oppleves romslig og som ser bra ut. Boligene har fått et minimalistisk preg innenfor en tradisjonell byggestil med saltak. Vi har tenkt brukervennlighet og tidsklemmen de fleste av oss lever i. Derfor har vi tatt med ferdigimprgnert kledning som også forsterker det minimalistiske uttrykket og som bidrar til at boligene sklir fint inn i terrenget fremfor å stikke seg frem.

Plassbruk har vært essensielt, og bygningsdeler som kan ha flere funksjoner synes vi er praktisk og plassbesparende. Derfor fungerer carporten som terrasse. Hukker og nisjer sørger for å få ting av veien og sparer gulvplass, som f.eks på vaskerom når alle opplegg for vann er samlet på en plass. Da blir det mye tørkeplass på gulv, og mulighet for knagger og skostativ langs veggene.

I annen etasje blir man møtt av et moderne kjøkken med kjøkkenøy som inviterer til sosialt selskap. Eller var det noen som sa leksehjelp under middagslaging? Høyskap, benkeskap og koketopp er plassert i en nisje slik at innredningen går i ett med veggen ellers.

Les mer om de enkelte boligene i boligenes link. Bolig K er solgt, bolig J er ledig.

Leveranseomfang

Boligen leveres klar for maler og overflatebehandling. Se leveransebeskrivelse i fanen til høyre for mer informasjon eller kontakt en av våre boligkonsulenter. Vi har gjort det enkelt og laget tilvalgspakker. Du kan velge å gjøre noe selv, eller du kan la oss gjøre hele jobben. Uansett får du full kontroll på kostnadene.

Utvendig kledning leveres som dobbelfals, Møre Royal impregnert grå
Takstein leveres som Zanda Elegant
Vinduer leveres fra Nordan
Ytterdører leveres fra Bygg 1

Innvendige vegger og himlinger leveres med gips
Innerdører leveres slette, kompakte fra Bygg 1
Kjøkken og bad leveres fra JKE
Garderobeskap leveres hvite, slette, 100cm
Varmekabler i bad

Grunnarbeid, betongarbeid, rørlegger, elektriker, ventilasjon er inkludert i pris.

Betalingsplan

10% av kjøpesum betales ved kontraktsinngåelse. Dette vil utgjøre mindre enn det som kreves som egenkapital av banken. 90% av kjøpesum betales ved overtakelse, mot skjøtet. Dermed kan byggelånet utsettes i det lengste.

Omkostninger

Offentlige gebyrer og dokumentavgift av tomtesum kommer i tillegg. Etter som det er ubebygd tomt, er dokumentavgift kun 2,5% av kjøpssum på tomt, altså kr. 15 000,-.

Finnkode: 104217692

Mer info på finn.no

Boligene

Bolig J: 3 soverom - 109 m² - Fra 2 990 000,- (Solgt)

Finn kode: 107261890
Status: Solgt
Pris: Fra 2 990 000,-
Primærrom: 109 m²
Bruksareal: 117 m²
Soverom: 3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Turterreng,

Velkommen til Lilleheia 44 J

Velkommen hjem til Lilleheia 44 J. Kjør inn i carporten, spaser inn vaskerom, heng av deg, gå ut til en ryddig og romslig gang, følg trappen og møt ditt moderne og innbydende kjøkken, sving rundt hjørnet og sett deg i godstolen. Eller stopp opp og nyt utsikten. Ta innover deg Flekkefjord gjennom vinduene som går til gulvet. Er det fint vær kan du spasere ut på terrassen. Takket være husets plassering burde du være godt beskyttet fra nordvesten. Det tette rekkverket gjør uteplassen usjenert.

Boligens innhold

Lilleheia 44 J inneholder
1. etasje: carport, entré, gang, to soverom, bod, bad og vaskerom.

2. etasje: stue, kjøkken, masterbedroom med garderobe og privat bad, stor terrasse.

I tillegg til terrasse har 44 J god plass på fremsiden av boligen. Her vil det være plass til hagemøbler, og trampoline hvis det skulle være aktuelt. På baksiden av boligen vil det bli tilbakefylt og være mulighet for å lage seg et lite hageområde her. Tomten er av slik karakter at det skal være mulig både med plen og mye beplatning, men også å tilrettelegge for minst mulig vedlikehold.

Bolig K: 3 soverom - 109 m² - Fra 2 990 000,- (Solgt)

Finn kode: 107328428
Status: Solgt
Pris: Fra 2 990 000,-
Primærrom: 109 m²
Bruksareal: 117 m²
Soverom: 3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Turterreng,

Velkommen til Lilleheia 44 K

Velkommen hjem til Lilleheia 44 K. Kjør inn i carporten, spaser inn vaskerom, heng av deg, gå ut til en ryddig og romslig gang, følg trappen og møt ditt moderne og innbydende kjøkken, sving rundt hjørnet og sett deg i godstolen. Eller stopp opp og nyt utsikten. Ta innover deg Flekkefjord gjennom vinduene som går til gulvet. Er det fint vær kan du spasere ut på terrassen. Takket være husets plassering burde du være godt beskyttet fra nordvesten. Det tette rekkverket gjør uteplassen usjenert.

Boligens innhold

Lilleheia 44 K inneholder
1. etasje: carport, entré, gang, to soverom, bod, bad og vaskerom.

2. etasje: stue, kjøkken, masterbedroom med garderobe og privat bad, stor terrasse.

I tillegg til terrasse har 44 K god plass på baksiden av boligen. Her vil det være plass til hagemøbler, og trampoline hvis det skulle være aktuelt. Tomten er av slik karakter at det skal være mulig både med plen og mye beplatning, men også å tilrettelegge for minst mulig vedlikehold.

Kart