Pris7 590 000 + omkostninger
Bruksareal bolig219,3 m2
Antall soverom3
EnergikarakterB
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Her tilbyr vi i Hellvik Hus Drammen en stor og innholdsrik arkitekttegnet enebolig bygget med vedlikeholdsvennlige materialer i barnevennlige omgivelser, med gode solforhold og fantastisk utsiktutover byen og Drammensfjorden.

Fra Trollstien er det gangavstand til all nødvendig infrastruktur. Barnehager, barneskole og ungdomsskole ligge ralle innenfor en kilometer. Det er også kort vei til dagligvarebutikk, legesenter og idrettshall. I tillegg er det også kort avstand til de fine turområdene sommer og vinter i Austadmarka, med blant annet Blektjern og Haukåstoppenog Hellashytta.Trollstien ligger på Austad/Galterud i Drammen. Inn til sentrum tar det omtrent 8 minutter å kjøre, og nærmeste bussholdeplass ligger ca 350 m fra boligen – med buss til sentrum hvert 10. minutt.

Eneboligen i Trollstien er med sine om lag 220 m² BRA fordelt på to etasjer meget innholdsrik og romslig. Dette er en perfekt familiebolig i trygge og naturskjønne omgivelser. Boligen er arktiktettegnet og spesielt tilrettelagt for å utnytte tomtens gode egenskaper, og den har dobbel garasje integrert.

I underetasje har boligen tre soverom, kjellerstue, to bad, en hendig bod og et kontor som alternativt kan brukes som et fjerde soverom eller ekstra kjellerstue. I annen etasje preges boligen av den romslige og luftige åpnekjøkken/stue-løsningen, i tillegg til den integrerte garasjen, entre, bod, vaskerom og bad.
Fra stuen kommer den flotte utsikten ut over Drammen virkelig til sin rett, og leder videre ut på en unik terrasse med glass i front. Her kan man nyte utsikten med en deilig kopp kaffe, eller – om man ønsker – innta middagen utendørs.

Eneboligen bygges i en moderne, stram og vakker stil. Utvendig benyttes panel av malmfuru med jernvitrol på overetasjen, som gir et eksklusivt uttrykk. Underetasjen settes opp i sprøytemur som matcher panelet, og som gir et robust inntrykk. Vinduene er vedlikeholdsvennlige, med grå aluminiumsbeslag.
Den moderne stilen fortsetter innvendig. På gulvet legges hvitpigmentert eikeparkett, og det medfølger et vakkert kjøkken fra JKE Design. Eik benyttes også i trappene, og belysningen blir delikat med downlights. Bad er flislagt, og baderomsinnredningen er i stilren hvit utførelse. Et flatt takvindu ved kjøkken/trapp gir et unikt og særegent lys, som ytterlige underbygger boligens flotte uttrykk. Boligen er delvis tilrettelagt for hybel/praktikantdel.

Standard/Materialvalg:

Utvendig:
– Panel av malmfuru med jenrvitrol, som gir eneksklusiv grå patina.
– Vedlikeholdsvennlige vinduer med grå aluminiumsbeslag.
– Underetasje i sprøytemur som matcher panel og gir en fin, robust og rustikk virkning.

Innvendig:
– Moderne, stram stil- Kjøkken fra JKE Design
– Hvitpigmentert eikeparkett
– Flislagte bad med vegghengt toalett på to av badene
– Eik i trappetrinnene
– Downlights og delikat belysning
– Flatt takvindu ved kjøkken/trapp som gir et unikt og særegent lys
– Hvite, stilrene baderomsinnredninger

Beliggenhet
Fra Trollstien er det gangavstand til all nødvendig infrastruktur. Barnehager, barneskole og ungdomsskole ligger alle innenfor en kilometer. Det er også kort vei til dagligvarebutikk, legesenter og idrettshall. I tillegg er det også kort avstand til de fine turområdene sommer og vinter i Austadmarka, med blant annet Blektjern og Haukåstoppen og Hellashytta.Trollstien ligger på Austad/Galterud i Drammen. Inn til sentrum tar det omtrent 8 minutter å kjøre, og nærmeste bussholdeplass ligger ca 350 m fra boligen – med buss til sentrum hvert 10. minutt.

Ferdigstillelse:
Estimert Q3 2019

Planer og fasader

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..