PrisFra 3 780 000,-
Bruksareal bolig75-98 m2
Antall soverom2
BoligtypeLeilighet

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Utsikt, sentralt og luftig
Velkommen til en fantastisk utsikt over byen! Her slipper du å se rett inn i bygården ved siden av. Samtlige leiligheter har utsikt over sentrum og Uenes. Frokosten kan nytes på balkongen, mens du ser sola stige opp over Høgåsen og Fløyen. Sjeldent er leiligheter i sentrum så luftig som i dette prosjektet!

Fra Trellebakken er det bare å ta på seg spaserskoene, og nyte alle byens fasiliteter, på dagtid som på kveldstid. Med leilighet på Trellebakken trenger du ikke tenke på parkeringsvakter og manglende parkeringsplasser i sentrum. Her parkerer du garasjen. Det nye kulturhuset har åpnet, og har et fullpakket program. Hvorfor ikke utnytte storstuas tilbud til det fulleste, uten å bekymre deg for bilen?

Trellebakken leiligheter er et leilighetskompleks bestående av totalt seks leiligheter, hvorav fire er solgt. Vi har igjen to leiligheter, som er av varierende størrelse.

Boligene er selveierleiligheter, organisert i et sameie. Det innebærer minimalt med vedlikehold, og du kan konsentrere deg om andre ting enn å male huset og luke ugress. Hver leilighet har en garasjeplass på bakkeplan, med en tilhørende bod.
Alle boligene har balkong eller terrasse vendt mot sentrum, og de resterende boligene har i tillegg en balkong vendt mot vest.

Leilighet 1: SOLGT

Leilighet 2: SOLGT

Leilighet 3: 75 kvm, kr. 3 780 000,-
Leiligheten inneholder 2 soverom, stue og kjøkken, bod og bad, tre uteplasser. Hovedsoverommet har stor og romslig garderobe, med egen balkong. Leiligheten går over to plan, med hovedetasjen på plan 2. Garasjeplass og bod på plan 1. Egen inngang. Porttelefon i hovedetasje.

Leilighet 4: SOLGT

Leilighet 5: SOLGT

Leilighet 6: 98 kvm, kr. 4 460 000,-
Leiligheten inneholder 2 soverom, stue og kjøkken, bad, vaskerom og bod, to uteplasser. Leiligheten går over 3 plan, med inngang og vaskerom på plan 1, stue, kjøkken og bad på plan 2 og to romslige soverom på plan 3. Garasjeplass og bod på plan 1. Egen inngang. Porttelefon i hovedetasje og loftsetasje.

Lav dokumentavgift
Ettersom leilighetene er nybygg, er dokumentavgiften lav. Per leilighet er dokumentavgift til staten kun 21 250,- + tinglysningsgebyr 1050,-

Leveranseomfang
Boligene leveres nøkkelferdige. Veggene sparkles og males i lys farge, alle rom får slett overflate. Alle lister får toppstrøk, ingen synlige spikerhull. Himling er gips som sparkles og males i standard hvit. På gulv legges trestavs eikeparkett. Varmekabler i alle våtrom. Vegger bad kles med baderomspanel fra Fibo i fliseformatet 60*60 cm. Vegghengt toalett. Gulv bad leveres med fliser, gulv andre våtrom leveres med vinylbelegg. Varmekabler på bad.

Kjøkken leveres fra JKE Design.

For komplett leveranse, kontakt selger.

 

Leilighet 3

75 kvm, pris kr. 3 780 000,-
Leiligheten inneholder 2 soverom, stue og kjøkken, bod og bad, tre uteplasser. Hovedsoverommet har stor og romslig garderobe, med egen balkong.

Leiligheten går over to plan, med hovedetasjen på plan 2. Garasjeplass og bod på plan 1.

Egen inngang. Porttelefon i hovedetasje.

 

 

 

Leilighet 6

98 kvm, kr. 4 460 000,-
Leiligheten inneholder 2 soverom, stue og kjøkken, bad, vaskerom og bod, to uteplasser.

Leiligheten går over 3 plan, med inngang og vaskerom på plan 1, stue, kjøkken og bad på plan 2 og to romslige soverom på plan 3. Garasjeplass og bod på plan 1.

Egen inngang. Porttelefon i hovedetasje og loftsetasje.

 

 

 

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..