Pris7 795 000
Bruksareal bolig161,9 m2
Bruksareal total170,4 m2
Antall soverom4
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

I Tjøttavegen 46A bare noen hundre meter fra Bryne sentrum og kjøpesenteret M44 har Hellvik Hus Bryne nå en helt unik enebolig med gunstig utleieleilighet til salgs. Huset er tegnet av arkitekt Reier Carlsen hos det lokale arkitektfirmaet ARC på Bryne, og har et bruksareal på 170,4 m².

Husets beliggenhet gjør dette til en helt unik mulighet sentralt på Jæren. Mot sør ligger jærlandskapet og grøntområder, mot øst ligger Bryne sentrum. Det betyr at boligen på Tjøttatunet er både landlig og sentral på en og samme gang.

Den unike arkitekturen legger til rette for at alle kvalitetene ved nærområdet blir nyttiggjort. For å skape et inntrykk av å nærmest være ute er det tegnet store vindusflater inn i begge ender av annen etasje, samt et større vindu på midten. Dette sikrer mye lys, fin utsikt og en følelse av å nesten være i ett med naturen rundt.

Eneboligen selges nøkkelferdig.

Om huset
Huset bygges over to etasjer. Annen etasje består av en iøynefallende tverrliggende konstruksjon med store glassflater for å sikre mye lys og fin utsikt, og den er kledd i irrgrønne plater som er laget for å tåle høst- og vinterværet på Jæren. Resten av huset er kledd i stående royalkledning.

Dette er en flott familiebolig med fire soverom i første etasje og en romslig kombinert stue- og kjøkkenløsning i annen etasje. I annen etasje har huset også både terrasse og balkong, slik at solen kan nytes fra flere retninger. På bakkenivå er det også terrasse med utgang fra et av soverommene.

Huset leveres med carport. I tillegg er det mulig å parkere opp til tre biler i tunet. Hvis ønskelig kan carporten også brukes som overdekket uteplass, om en ikke har behov for å parkere bilen der.

En gunstig utleiedel på 34,4 m² følger med i huset. Ved behov kan denne utleiedel sørge for en fin ekstrainntekt, men den kan også benyttes av barn, besøkende eller annen familie. En mulighet er å benytte seg av leiligheten som en generasjonsbolig.

Nærområdet
Fra Tjøttatunet til Bryne sentrum er det bare noen hundre meters gange. Dermed har du i Tjøttavegen 46A tilgang til alt Bryne har å by på av butikker, restauranter, kulturtilbud og idrettsfasiliteter.

Fra Bryne sentrum tar det en halv time med tog til Stavanger.

Barnehager og skoler er det også flere av innen kort avstand. På Bryne er Sandtangen ved Frøylandsvatnet et populært turmål, og avstanden er også kort til de berømte Jærstrendene, Midgardsormen og Njåskogen.

Arkitektens kommentar
Det viktigste med huset er hvordan vi bruker landskapet rundt tomten for å underbygge husets kvaliteter. I annen etasje har vi åpnet opp med masse glass for å ivareta utsikten, og for å nærmest viske ut følelsen av å være innendørs, sier arkitekt Reier Carlsen fra ARC.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..