PrisFra 3.690.000,- til 3 950 000,- + omk.
Bruksareal bolig153 m2
Antall soverom3
Energikarakterc
BoligtypeEnebolig, Rekkehus

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Et nytt og moderne boligprosjekt beliggende på Strømdal i Skien. Prosjektet består av 2 frittliggende eneboliger og 6 eneboliger i rekke samt 6 selveier leiligheter.

Her får du flotte boliger med godstandard og funksjonelle planløsninger. Det blir opparbeidet et fint uteområdemed lekeplass som passer ypperlig fordeg med familie. Boligene blir oppført i et rolig og attraktivt boligområde på Strømdal med nærhet til det du trenger for en enklere hverdag.

Her har man kort vei til barnehage, Kollmyr barneskole,matbutikker m.m. Er du glad i å gå tur i skog og mark så er ikke Gulsetmarkalangt unna – et fint område både sommer og vinter.

Innhold frittliggende enebolig
1.etasje: Entre, hall, 3 soverom, bad,vaskerom/bod og bod.
2.etasje: Kjøkken med åpen løsningmot stue, tv-stue, soverom og wc-rom. Fra stuen blir det utgang til en romslig terrasse.
Utvendig sportsbod og garasje.

Innhold enebolig i rekke
1.etasje: Vindfang, åpen stue- ogkjøkkenløsning, bad og vaskerom/bod
2.etasje: Loftstue, 3 soverom, bad og bod.
Utvendig sportsbod og carport.

Innhold selveierleilighet
Entre, åpen stue- og kjøkkenløsning,bad/vaskerom, 2 soverom, bod og sportsbod.

Forventet fremdrift
Strømdal Gård består av totalt 14 boenheter. Prosjektet vil bli delt inn i tresalgstrinn.Salgstrinn 1 som dette prospektetgjelder for, består av to frittliggendeeneboliger samt 2 eneboliger i rekke. Byggestart er igangssatt på to eneboliger i rekke. Det tas forbeholdom igangsettelsestillatelse samttilfredsstillende salg for videre bygging.Salgstrinn 2 består av 6 selveierleiligheter. Det tas forbehold om tilfredsstillende salg av minst 3 leiligheter, samt finansiering av prosjektet, før byggingen kan igangssettes. Det vises til eget prospekt for byggetrinn 2.Videre er byggestart avhengig av at igangsettelsestillatelse blir gitt framyndighetene. Salgstrinn 3 består av fire eneboliger i rekke. Salgstrinn 1 og 2 må ferdigstilles og selges før byggetrinn 3 påbegynnes. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid (herunder endringsmeldinger,seksjonering mv), og eventuell justering i fremdriften for overtagelseog innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette.

Beliggenhet
Eiendommen har en sentral og megetattraktiv beliggenhet på Strømdal like utenfor sentrums kjernen i Skien hvor du finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Rett i nærheten ligger Gulsetsenteret med det meste man trenger for en enklere hverdag. Det er kort avstand til barnehage,Kollmyr barneskole, Gulsetungdomsskole samt Gulsethallen med idrettsanlegg og svømmehall. Er du glad i å gå tur i skog og mark så er ikke Gulsetmarka langt unna – et fint område både sommer og vinter. Her finner du flotte turområder samt bademuligheter i Åletjern og Tvittingen. På vinterstid er det oppkjørt lysløype,hoppanlegg (helårs) og akebakker.

Adkomst
Kjør i retning Gulset. Følg Skotfossvegen og videre inn på Gulsetringen, når du kommer på toppen av Vadrettebakken tar du første til høyre inn ved dyreklinikken og til høyre ved neste avkjørsel. Boligene vil ligge på venstre side.

Byggemåte og standard
Grunnarbeid, utendørsanlegg
Tomten opparbeides i henhold tilsituasjonsplan. Tomten planeres med jord som sås med plenfrø. Nødvendige støttemurer oppføres. Gårdsrom asfalteres iht. situasjonsplan.

Konstruksjon
Bygningene oppføres i tre på støptplate. Alle konstruksjoner tilfredsstillerkrav til TEK10.

Betongarbeidene utføres iht. tiltegninger. Alle synlige betongoverflaterleveres ubehandlet.(Endringer kanforekomme.)

Fasader / yttervegger
Boligen oppføres med 20 cm yttervegger som kles innvendig med gips som males i lyse farger (max 3 farger) og utvendig med fabrikksmalt kledning (bør males et toppstrøk). Fargen er hvit og mørk grå.

Innvendige overflater
Innvendige vegger kles med gips som males i lyse farger (max 3 farger) Grunnet fremføring av tekniske installasjoner kan det forekomme innkassinger. På bjelkelag monteres det gulvsponplater og 14mm eikeparkett – 3 stavs hvitpigmentert, gips i himling som males. Yttertak isoleres forskriftsmessig og klesinnvendig med gips. Listverk i tak, gulv og rundt dør/ vindu leveres fabrikkbehandlet hvit (synligespikerhull/gjæringer). Rekkverk leveres i glass og tre iht. tegning.

Bad leveres flislagt med prosjektflis197x197 på gulv og prosjektflis198x198 på vegg. Vaskerom leveres med flis type prosjektflis197x197 pågulv og Fibo Marcato Denver white3091 M63 HG baderoms plater påvegg.

Tak – og terrasse tekking
Tak og terrasser tekkes med asfalt takbelegg.

Dør og vinduer
Vinduer og balkongdør leveres ferdigmalt – mørk grå – utvendig og innvendig. Hoveddør leveres av type Bygg 1 Sola, hvit.Garasjedør leveres av type Bygg 1 Sola, hvit.

Garasjeport leveres CarBo, stålport. Unntatt bolig 10 og 11.

Innerdører leveres Bygg 1 Base 1, hvitkompakte

El-installasjon og el-anlegg
Det leveres elektrisk opplegg i henhold til NEK400-2014. 2 stk. utelamper, 2 stk. brannvarslere og ringeanlegg.

Røranlegg
Det installeres opplegg i henhold tilgjeldende forskrift. Utstyr som leveres er varmtvannstank 200 ltr., frostfriutekran, standard toaletter type Porsgrund Trevi Basic med sete, (ikke vegghengte), 1 stk. 90 cm.badromsinnredning type Linn Sara, hvitmatt med heldekkende servant, speil og lysarmatur og Gustavberg 590 servant på bære jern på toalettrom. Dusjkabinett type Macro Fjord90x90cm. vegger er medregnet og Noha husbrannslange.

Oppvarming
Det leveres med stålpipe og ovn avtypen TermaTech TT20. Varme kabler i gulv på bad, vaskerom og entrè. Øvrigerom leveres uten oppvarming.

Kjøkken
Kjøkken innredning iht. tegning, fås vedhenvendelse til selger. Type Strai kjøkken uten hvitevarer.

Bad
Baderomsinnredning type Linn Sara, matt med heldekkende servant, speil og lysarmatur. På toalettrom leveres wc og servant. Leveranser utføres i henhold tilgjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK’10 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normal krav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Areal
Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor boligens omsluttede vegger inkl.eventuell innvendig bod areal. Utvendig bod areal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt/tomteareal
Tomten opparbeides i henhold til situasjonsplan. Tomten planeres med jord som sås med plenfrø. Nødvendigestøttemurer oppføres. Gårdsrom asfalteres iht. situasjonsplan.

Tomtestørrelse:
Hus 5 (1/898) – 348,7m²
Hus 6 (1/881) – 468m²
Hus 10 (1/900) – 386,1 m²
Hus 11 (1/899 – 446,5 m²

I tillegg vil hver av eiendommene få sin andel (1/14 i real sameie) i fellesareal på gnr. 1, bnr. 828 og 884. Felles eiet tomt på ca. 766 m². Tomten opparbeides i henhold tilvedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grønt areal.

Plan og fasader

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..