Pris6 390 000,- + omk.
Bruksareal bolig191 m2
Antall soverom2-3-4-5
BoligtypeEnebolig

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Beliggenhet
Her har du muligheten til å sikre deg ny enebolig på et lite, nytt felt, i et allerede veletablert boligområde på Stangeland. Her er det kort veg til sentrum, og nye gang og sykkelstier i alle retninger, enten en skal retning sentrum, eller retning Forus, hvor en finner sykkelvegen like utenfor døren.n til å sikre deg ny enebolig på et lite, nytt felt, i et allerede veletablert boligområde på Stangeland. Her er det kort veg til sentrum, og nye gang og sykkelstier i alle retninger, enten en skal retning sentrum, eller retning Forus, hvor en finner sykkelvegen like utenfor døren. Boligen er nå ferdig og klar til innflytting.

Innhold
Bruksareal ca. 191 m2 + carport og utvendig bod.
Primærrom ca. 184 m2.

1 etasje
Entré, bod/vaskerom/teknisk, bad m/dusj, soverom, bod og allrom m/utgang til hage.

2 etasje
Stue m/utgang til takterrasse, gang, soverom m/garderobe, soverom og bad m/dusj.

3 etasje
Gang/stue, 2 soverom, muligheter for wc m/dusj. Kott/lagring.

Utvendig
Carport og bod.

Tomt
Tomten er på ca. 265kvm. Felles atkomstveg og lekeplass på feltet. Utearealene er sør og vestvendte, delvis skjermet med levegg, bod og pergola mot nabogrense. Takterrasse med utgang fra stue i 2. etasje for uteopphold over carporten.

Boligen
Boligene er tilpasset eksisterende bebyggelse, men med en moderne utforming, både i forhold til arkitektur og materialvalg.

Innholdsrik og moderne enebolig over 3 plan med stort allrom i 1. etasjen med utgang til hage og skjermet uteområde. Allrommet gir muligheter for en romslig kjøkkenløsning, og rikelig med plass rundt spisebordet. I tillegg er det tilrettelagt med soverom i 1. etasje, bodplass, bad med dusj og vaskerom/teknisk.

I 2. etasjen er stuen vendt innover mot det nye feltet. Her er det store vindusflater som gir godt lys, og det er fra stuen direkte utgang til takterrassen, hvor en kan møblere og beplante et flott utemiljø. Mellomgang med inngang til et stort soverom med garderobe, samt et ekstra soverom og bad med dusj.

I 3. etasjen er det lagt en kjekk loftstue sentralt i etasjen med takvinduer som gir godt lys og trivelig miljø i toppetasjen. 2 soverom, ett i hver ende, og mulighet for bad med dusj også her. Kott med lagringsplass. Utvendig er det carport i tilknytning til gårdsrom og inngangsparti. Levegg og pergolaoverbygg, samt utvendig bod.

Leveranse

  • Oppgradert standard innvendig med 1-stavs parkett, tidsriktige farger på overflater, mye spotbelysning, eiketrapp, tre flotte bad, kjøkken fra Drømmekjøkken med integrerte hvitevarer, varmekabler i allrom 1. etasje (i tillegg til bad, vaskerom), mm.
  • Royalbehandlet kledning og alu. vinduer utvendig krever lite vedlikehold.
  • Ferdig opparbeidet uteområdet mot vest med plen, terrasse, pergola og bod.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..